Femeia Gemeni: O MIE DE AMANTE ÎNTR-UNA SINGURĂ

Dispoziţia erotică i se poate schimba cât ai clipi, în special dacă bărbatul dă năvală, fără să-i intuiască ritmul real. Femeia Gemeni vrea să-l stabilească singură şi vai de iubitul care încearcă să grăbească lucrurile către un final rapid! În asemenea momente Geamăna emite atâta răceală, încât îngheaţă ardoarea în venele oricărui bărbat.

Vrei s-o uimeşti? Excit-o şi mental

Nu-i trebuie un loc special. Bancheta din spate a maşinii sau chiar balconul cinematografului este perfect. Dar e foarte important ca iubitul ei să nu se grăbească.  Pentru că ea nu se va lăsa zorită.

Îi place tot, de la vorbe la excitare, de la înfierbântare erotică la lascivitate. Îţi va răsplăti răbdarea cu exuberanţă ei sexuală unică – iar asta e tot ceea ce un bărbat poate cere!

Dar un iubit care vrea să-i menţină interesul treaz pentru mai mult timp ar trebui să ştie că, în afară de dorinţa sexuală, Geamăna caută un ideal. O relaţie pentru ea înseamnă comuniunea care include şi fizicul, şi spiritualul, şi romantismul, şi chestiunile practice.

Este deseori agresorul. Studiile recente au arătat că o femeie agresivă sexual nu-i goneşte pe bărbaţi. De obicei îi sunt recunoscători pentru avansurile explicite. Ia o Geamănă cu barca pe lac şi s-ar putea să-ţi spună că preferă să simtă vâsla ta înăuntrul ei. Invit-o la un picnic şi ai toate şansele să aducă o pătură drăguţă şi o pernă. În fond, nu are sens să mâncaţi pe pământul tare şi rece!

Inventează mereu jocuri erotice

Poate să ajungă repede în pat. La fel ca bărbaţii născuţi sub acest semn, motivul principal nu este nevoia de sex şi nici dorinţa de a trăi senzaţiile plăcute. E pur şi simplu curioasă. Şi niciodată nu se simte ruşinată de atitudinea ei, pentru că nu recunoaşte decât valabilitatea propriilor standarde.

Gemenilor le place să facă două lucruri deodată. În timpul preludiului combină săruturile adânci cu stimularea altor zone erogene. În timpul amorului oral, îşi tachinează iubitul masându-l delicat cu degetele pe abdomen sau îi prinde fundul în ambele mâini pentru a-l ridica pe bărbat şi a-l trage spre ea. Are intuiţii erotice grozave şi inventează variaţii încântătoare şi curajoase.

Probabil că tot o femeie Gemeni a descoperit ce ajutor nepreţuit este şampania. Când este cu iubitul ei în baie destupă sticla şi jetul de şampanie spumoasă, efervescentă, direcţionat către zona genitală îi excită pe amândoi. Îi face duş iubitului cu restul sticlei, lăsând lichidul să curgă în râuleţe până la coapse. Apoi îl linge în sus şi în sus – şi în sus.

E curioasă, nu perversă

Femeia Gemeni caută întotdeauna mai multă satisfacţie în fuziunea erotică. Îndemnată de curiozitatea  şi imaginaţia ei neobosită, face dragoste mai des decât oricare altă zodie şi încearcă diferite metode. Este frecvent atrasă şi de femei (dualitatea din nou!) şi în întâlnirile amoroase cu membre ale propriului ei sex preferă să alterneze când rolul femeii, când al bărbatului.

În căutarea extazului perfect, femeia Gemeni e atrasă de fetişuri. Şi descoperă o întreagă paletă care o excită mai mult fizic decât emoţional. Curiozitatea, nu perversitatea, e numele jocului ei.

Ca şi bărbatul zodiei, e interesată de jucăriile sexuale. Printre favoritele ei sunt bilele aurii gemene. Le introduce adânc în vagin şi întinsă pe burtă sau aplecată peste un scaun, este pătrunsă din spate de iubit. El iese şi intră uşor, iar mişcarea tip masaj a bilelor aurii îi aduce orgasm după orgasm. De ce aur, sau cel puţin bile aurii? Păi, femeii Gemeni îi place luxul – şi dacă vrea să se răsfeţe ca o prinţesă de ce să te opui?

Cred că te-ar putea interesa şi Secretele FEMEII GEMENI.

2 Trackbacks to “Femeia Gemeni: O MIE DE AMANTE ÎNTR-UNA SINGURĂ”

Lasă un comentariu