Femeia Taur – AMANTA AMANTELOR

Te-a invitat la cină în lumina lumânărilor. A deschis sticla de vin roşu. Vorbiţi şi remarci că are o voce minunată (multe femei Taur cântă foarte bine). Eşti fascinat de ţinuta ei şi de bijuteriile fermecătoare. Şi ea te găseşte foarte atrăgător, altfel n-ai fi acolo. Şi vei avea parte de toate deliciile.

A pregătit foarte atent ambianţa acestei întîlniri romantice. Seara aceasta este rodul unui plan în care n-a scăpat niciun detaliu. În dormitor luminile sunt discrete, iar aşternuturile de mătase. Pentru că femeile Taur nu se simt atrase de bumbac sau in, ci de atingerea mângâioasă a acestei texturi regale.

 

 

Are o sexualitate răvăşitoare

 

Trebuie să o conduci cu blândeţe. Se aşteaptă să fii bun şi răbdător şi să faci dragoste cu ea ca-n poveşti. Se aşteaptă să fie împlinită în braţele tale şi nu-şi doreşte lucruri neobişnuite. Dacă vrei să încerci tehnici noi, va trebui să o iei gradat, după ce i-ai câştigat încrederea. Are o disponibilitate imensă pentru trăirile erotice, dar este înrădăcinată în tabieturile ei şi greu de schimbat.

 

Tehnica ei favorită e să-şi dramatizeze fanteziile sexuale. Pentru a amplifica erotismul, pretinde că se opune – dacă şi tu vei coopera ca un iubit fără scrupule, ce nu poate fi refuzat. Sau va coborî asupra ta ca o tigroaică asupra unei victime adormite.

 

Totul e un joc de imaginaţie, o expresie puternică, sănătoasă a pasiunii incendiare. Dar poate merge la extreme. Femeia Taur e ruptă între instincte sexuale puternice şi nevoie de siguranţă. Dorinţa ei mistuitoare riscă uneori să fie suspectată de nimfomanie. Dar un bărbat adevărat nu-i va pune niciodată o asemenea etichetă. El ştie că tot ce-i trebuie acestei femei cu o sexualitate răvăşitoare este un iubit pe măsură.

Fascinată de plăcerile orale

 

Cu cât înaintează în vârstă, cu atât mai puţin contează aparenţele fizice. La început, era un cerşaf de mătase pe pat. Acum o excită şi pătura rustică aruncată pe nisip sau îmbrăţişările pe o podea de lemn. Deşi este o împătimită a parfumurilor, iubeşte mirosul natural care emană din pielea bărbatului. Fascinaţia ei pentru pentru plăcerile orale se regăseşte aproape întotdeauna într-un entuziasm inegalabil pentru felaţie. Care bărbat nu şi-ar dori o astfel de iubită?

 

Unele femei Taur descoperă voluptatea de a face dragoste şi cu o femeie. Altă fantasmă care aprinde imaginaţia masculină, iar ea o poate împlini cu încântare!

 

2 Trackbacks to “Femeia Taur – AMANTA AMANTELOR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: