Femeia Fecioară – TE IUBEŞTE AŞA CUM EŞTI

Dacă ai pornit în căutarea secretarei sau a gospodinei perfecte, îndreaptă-te spre altă zodie. Marele dar al acestei femei este inteligenţa, nu ordinea. Când întâlneşti totuşi o Fecioară cu tendinţe obsesive spre curăţenie, care şterge praful de trei ori pe zi, ai grijă, căci flirtezi cu dezastrul. E posibil să fi dat peste cineva care foloseşte ritualuri pentru a se ascunde de propriile emoţii  explozive.

Este extraordinar de lucidă şi perspicace când vine vorba de oameni şi de viaţă. Are şi părţi mai dificile, desigur. Poate fi foarte închisă şi deseori îi e greu să se căsătorească. Nu pentru că evită să ajungă în faţa altarului cu omul iubit, ci pentru că într-un fel, e intangibilă psihologic. Şi dacă încerci să-i invadezi spaţiul sufletesc privat, secret, vei obţine probabil aceeaşi reacţie ca şi cum ai fi agresat-o fizic.

Are har de tămăduitoare

Are idei şi opinii proprii şi o nevoie profundă de a le comunica. Unele femei Fecioară vorbesc atât de mult, încât îţi vine să-ţi acoperi urechile şi să strigi, doar ca să le faci să se oprească. S-ar putea să nu fie vorba de faimoasa critică a Fecioarei, ci de cea mai nouă carte pe care a citit-o, despre o problemă pe care a trebuit s-o rezolve la muncă sau despre persoana pe care o studiază şi analizează psihologic de ceva timp încoace.

Unele Fecioare sunt mame ale pământului, iar sensibilitatea zodiei se exprimă prin iubirea pentru natură, o atingere tămăduitoare şi pricepere în toate domeniile. Nevoia de a fi folositoare le atrage pe multe în profesii prin care îi pot ajuta pe ceilalţi: asistenţă medicală, nutriţionism, psihologie şi psihiatrie, diverse tipuri de medicină alternativă.

Nu-i înşela încrederea

Adevărata căldură şi strălucire a Fecioarei iau timp pentru a răzbate dincolo de răceala şi detaşarea aparentă. E greu pentru femeia din această zodie să fie spontană. Deseori, poate să-şi arate iubirea făcând lucruri practice pentru cei dragi. Emoţiile intense i se par înspăimântătoare şi nu le manifestă decât într-o atmosferă de încredere.

Dacă frângi acea încredere, ai de luptat cu limba ascuţită şi sarcasmul Fecioarei, care pot fi arme mortale, pentru că-ţi ştie toate slăbiciunile pe care erai sigur că nimeni nu le-a remarcat.

Femeile Fecioară observă mâneca descusută pe care încerci s-o ascunzi şi ticul nervos pe care credeai că-l controlezi. Pot să înregistreze cu uşurinţă detalii, pentru că simt că vastitatea vieţii e reflectată şi în lucrurile mici. Sunt mândre de aptitudinile lor şi vor să fie respectate pentru reuşitele lor.

Poate fi muza devenirii tale

Această femeie radiază un mister distant care pare să zică „Stai departe!”, cu toate că înseamnă de fapt, „Bine ai venit, dar respectă-mi intimitatea.” Femeia Fecioară face o artă din a fi ea însăşi.

Nu te va adora orbeşte. Te va iubi cu imperfecţiunile tale, pentru că este o realistă plină de compasiune şi îi place să se simtă utilă şi necesară. Acest lucru te poate speria sau poate fi o experienţă minunată şi să te inspire să fii chiar cel care eşti.

2 Trackbacks to “Femeia Fecioară – TE IUBEŞTE AŞA CUM EŞTI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: