Secretele FEMEII SĂGETĂTOR

Este Don Juan-ul feminin al zodiacului. Deschisă la minte când îşi alege iubitul, poate fi atrasă de o trăsătură anume – entuziasmul sau simţul umorului – şi îi trece cu vederea alte însuşiri, mai puţin plăcute. Va intra dintr-o aventură sentimentală în alta cu o abordare relaxată, aşa că rămâne cu toată lumea în relaţii de prietenie.

Tânjeşte să exploreze erosul

Este vanitoasă. Când ajunge la maturitate sunt şanse să bată la uşa unui chirurg plastician. Iar în timpul cât rămâne în clinică pentru recuperare, cu faţa în mare parte bandajată, să nu te miri dacă are câteva flirturi şi aventuri!

Femeia Săgetător vrea să se distreze şi să fie amuzată.

Îşi poartă inima în palmă. Este directă şi onestă, iar firea ei bună şi  generoasă cucereşte oamenii fără efort. Îşi iubeşte libertatea şi trebuie să fie liberă pentru a călători. Are nevoie de varietate şi stimulare constantă. Chiar şi când e fericită, nu poate fi fericită singură. Are nevoie de un public care să-i fie martor la fericire.

Femeia Săgetător tânjeşte să exploreze erosul cu un iubit promiţător, dar e interesată mai mult de prietenie, schimb de idei şi trăiri romantice. Poate tachina, totuşi, bărbatul, iar uneori e greu pentru el să înţeleagă dacă ea face o încercare de a ajunge la o relaţie amoroasă sau caută doar un camarad. Probabil că „De ce nu putem fi doar prieteni?” a fost o replică rostită prima oară de o asemenea femeie.

Atrage oameni fascinanţi

Niciodată nu pare să se oprească într-un punct. Apartamentul ei arată de obicei de parcă tocmai s-ar fi mutat sau de parcă s-ar muta curând în altă parte. Pleacă repede de la o slujbă sau din relaţia cu un bărbat, dacă nu o interesează. E întotdeauna altceva de făcut, aşa că de ce să se plictisească?

Uşor de umilit şi rănit, cade pradă flatărilor. Un bun vorbitor poate să o câştige uşor. Ca rezultat, uneori este victimă a bărbaţilor lipsiţi de scrupule, iar prinţul în armură strălucitoare îi scapă. Imatură şi conştientă de sine, capricioasă, paradoxală, femeia Săgetător e dificil de înţeles. Şi aproape imposibil de controlat, dar mereu capabilă să fascineze.

E o bună ascultătoare, un companion grozav pentru cel căruia îi plac sporturile şi plimbările în aer liber şi o gazdă extraordinară care dă viaţă oricărei petreceri. Întotdeauna atrage către ea cei mai fascinanţi oameni. Ce altceva ar mai putea cere chiar şi cel mai pretenţios bărbat?

One Trackback to “Secretele FEMEII SĂGETĂTOR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: