Secretele FEMEII CAPRICORN

Nu contează ce ai auzit, femeia Capricorn este pasională. Are nevoie doar de curaj. Şi poate că tu trebuie s-o convingi să-şi lase emoţiile să se manifeste. Pentru că până nu va renunţa la atitudinea prudentă în dragoste nu va cunoaşte împlinirea adevărată. Dacă devine mai sigură de ea – şi de tine – sunt însă şanse. Iubeşte să fie iubită.

Paradoxală, misterioasă, provocatoare

Chiar dacă are un libido puternic, e foarte controlată.  Nu acţionează impulsiv când vine vorba de sex. Îi place ca bărbatul s-o admire, s-o curteze, s-o vâneze – şi să n-o stăpânească niciodată pe deplin. Ştie ce vrei, dar tu nu vei fi niciodată chiar sigur de ceea ce gândeşte ea. Mulţi bărbaţi o consideră greu de descifrat. Aerul ei rezervat este derutant, pentru că ascunde emoţii foarte puternice. Iar felul în care oscilează între a-şi dori şi a nu-şi dori poate până la urmă să ameţească orice iubit.

Nu există femeie Capricorn tipică. Poate fi un muzeograf cu ochelari de bunicuţă sau o dansatoare cu bikini minuscul şi sclipitor. Poate fi ultra-feminină, flirtând şi fermecând graţios, până când bărbatul începe să se simtă uriaşul care o poate proteja de tot ce e rău. Sau poate fi glacială, tăcută şi distantă, tronând în siguranţă pe piedestalul ei de marmură şi provocând bărbaţii să devină suficient de merituoşi ca să le permită apropierea.

Aşa este ea – de neoprit

Poate părea supusă, dar se adaptează rapid în orice poziţie de conducere, pe care o preia cu naturaleţe, fiind întotdeauna pregătită pentru ascensiune. Se înalţă răbdătoare şi sigură, la fel ca un alpinist care se ridică tot mai sus, asigurându-se la fiecare pas cu ancore solide. Tinde să fie interiorizată şi preferă solitudinea. Este sensibilă şi piscul la care tinde în sufletul ei e chiar iubirea ideală.

Îşi păstrează întotdeauna independenţa şi insistă să-şi trăiască viaţa aşa cum vrea ea. Poate continua să-şi folosească propriul nume de familie. Va găsi mereu un mod în care să spună bărbatului “trebuie să fiu eu”.

Tăcută, fără extravaganţe, competentă – nu are parte mereu de ceea ce i se cuvine. Alţii cu mai puţin talent tind să o dea la o parte. Dar numai pentru o vreme. În cele din urmă, ea va câştiga, în ciuda obstacolelor, descurajărilor, dezamăgirilor sau întârzierilor. Aşa e ea. De neoprit.

Vrei să descifrezi noi secrete despre femeia din zodia Capricornului? Deschide articolul Femeia Capricorn – AMANTA CUTREMURĂTOARE şi o să afli detalii unice.

4 Responses to “Secretele FEMEII CAPRICORN”

  1. mi-a placut mult..poate ca asa si sunt..nu stiu..uneori

  2. da asa sunt e adevarat…aceasta caracterizare

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: