Femeia VĂRSĂTOR – AMANTA IMPREVIZIBILĂ

Idealizează iubirea şi e însetată de tandreţe, căci vede dragostea ca pe un concert de pian, nu ca pe un concert de rock. Aşa că nu te aştepta să-şi piardă controlul în pat. Dar odată ce ai excitat-o, se dovedeşte plină imaginaţie, curiozitate şi foarte interesată să experimentaţi tot ce vă poate face plăcere.

Suprema ei iubire? Libertatea

Femeia Vărsător e la fel de paradoxală în dragoste cum e în toate celelalte planuri ale vieţii sale. Are fidelitatea semnelor de Pămînt când este îndrăgostită, dar şi detaşarea semnelor de Aer. Visurile ei sunt diferite de ale majorităţii oamenilor, aude o muzică în depărtări şi merge după o stea pe care majoritatea dintre noi n-au văzut-o încă.

Pasiunea nu este punctul ei forte. Poate dovedi intensitate amoroasă, dar pentru ea este perfect şi atunci când relaţia rămâne platonică lungi perioade de timp. S-ar putea ca nativa să aibă o teamă subconştientă că dorinţa simţită pentru o persoană le va îngrădi oarecum spiritul şi le va împiedica să rămînă fidele supremei sale iubiri: libertatea de a experimenta şi cerceta şi libertatea de a-şi dărui timpul omenirii.

Trezeşte voluptăţi răscolitoare

Dar nu respinge nimic din arta amorului. E deschisă să testeze ceea ce condimentează relaţia erotică şi mai mult ca sigur vine şi cu variante interesante la variantele pe care le află.

Din punctul ei de vedere orice sporeşte desfătarea iubitului merită efortul. Afrodisacele, jucăriile erotice, rolurile pe care le pune în practică sunt atuurile ei. În dormitor nu trebuie decât să sugerezi ceva; va fi fericită să încerce. Nimic nu o şochează. De aceea îi îngăduie bărbatului să-şi exprime cu mare libertate fantasmele. Toate astea fac din ea o iubită uimitoare.

Îi place mult să-şi plimbe fin degetele peste părul de pe corpul iubitului, de la glezne la zona pubiană. Câteodată variază în intensitatea mângâierii, porneşte abia simţit, ca un fulg, şi ajunge la o uşoară zgâriere cu unghiile. Apoi prinde fesele iubitului cu palmele şi începe să-i mişte fundul în cercuri înnebunitoare. Deseori combină amorul oral cu această mişcare – şi atunci el trăieşte voluptăţi răscolitoare.

Oferă-i şi orgasm mental

Adoră să se atingă şi să se contopească din cap până în călcâie cu iubitul ei. Când îi suge degetul mare de la picior, îi poate gâdila talpa cu o pană. Când îi linge testiculele, îi va masa penisul cu gâtul. Întotdeauna are idei ale ei şi doar ale ei.

În sexul anal, orice, de la salivă la lubrifiant, va fi binevenit. Dacă iubitului ei îi place, nu poate să fie greşit! Una din variaţiunile ei cele mai grozave e „clipeala”. Îşi pune gene lungi artificiale şi apoi le flutură peste capul penisului până când iubitul ei ajunge la orgasm.

Nativa Vărsător are nevoie de stimulenţi intelectuali şi trebuie să găsească un iubit capabil de inventivitate şi libertate interioară. Are nevoie de o profundă complicitate cu el pentru a simţi într-adevăr dorinţa să facă dragoste. Daca iubitul este pe aceeasi lungime de undă cu ea, dacă este în stare să împletească jocul spiritului cu rafinamenul erotic, zbenguielile se vor transforma într-o adevarată cascadă de plăcere.

6 Responses to “Femeia VĂRSĂTOR – AMANTA IMPREVIZIBILĂ”

  1. este mai mult decat real

    • Complicitatea este cheia, asa este. Dar ne place si sa fim dominate, placerea iubitului aproape ca e traita mai intens decat a femeii insasi.

  2. superb ;;) ….nu ne socheaza nimic….nimic mai adevarat! Capabile de orice….

  3. vrajeala:nu am intalnit femeie mai rece,mai neimplicata si mai frigida ca si femeia varsator!si am avut parte de 3 iubite din zodia asta!!

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: