Femeia SĂGETĂTOR – AMANTA CAMARAD

Terenul de joacă pe care îl preferă Săgetătoarea este în natură. E topită dacă face amor în cort, în pădure sau pe plajă. Este genul de femeie care caută un drum de ţară părăsit şi face dragoste în picioare, sprijinită de maşină. Multe femei din această zodie adoră să meargă la nudişti.

Fermecătoare şi când poartă cămaşa lui

Este foarte senzuală, dar nu prelungi preliminariile. Chiar dacă preludiul nu o deranjează, preferă ca partea cu penetrările să înceapă cât de repede posibil. Este capabilă de orgasme multiple. Îi place să tachineze bărbatul într-un mod unic şi foloseşte tehnica pornit-şi-oprit.

După ce şi-a excitat iubitul până aproape de orgasm făcându-i amor oral, se aşează deasupra lui şi se lasă pătrunsă lent. Când el e pe punctul să atingă climaxul se ridică din nou. Îşi contractă muşchii vaginali în jurul penisului său şi îl incită pentru alte senzaţii. Iar apoi se pregăteşte pentru a relua totul de la început.

E în largul ei şi neconvenţională în relaţiile cu bărbaţii. Fiindcă se consideră egala lor, le copiază comportamentul uneori şi le împrumută puloverele. Dacă îi mai plac şi sporturile sau campingul, s-ar putea ca stilul ei să pară foarte asemănător cu al „băieţilor”. Dar puloverul unui bărbat stă atât de sexy pe ea…

Erotism fără artificii

Îi place să se simtă protejată, însă nu suportă să primească ordine. Deşi detestă să i se comande, mai ales în public, cînd testează un bărbat, aşteaptă de la el fie ferm. Nu-i agreează pe nehotărîţi. Şi s-ar putea să reacţioneze cu o uimitoare supunere tandră, dacă este convinsă. Deşi nu este totdeauna pregătită să renunţe la individualitatea ei pentru un bărbat, o fascinează cei puternici.

Spre deosebire de contrapartea ei masculină, femeia Săgetător nu e excitată de experimente. Nu e interesată de vibratoare electrice. Jucăriile de dormitor nu o atrag. Nu e o cunoscătoare a erotismului. Preferă formele „încercate şi bune” ale jocului amoros şi nu e tentată să testeze tot felul de variaţii pe care le consideră doar excese.

Atitudinea liberă a Săgetătorului o duce în anumite circumstanţe în care ea face amor şi cu femeile, şi cu bărbaţii – şi uneori cu un iubit şi o iubită deodată. Într-o relaţie cu altă femeie ea este de obicei cea care are iniţiativa şi joacă rolul bărbatului.

One Trackback to “Femeia SĂGETĂTOR – AMANTA CAMARAD”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: