Femeia CAPRICORN – AMANTA CUTREMURĂTOARE

Are o remarcabilă vitalitate sexuală şi se aşteaptă ca iubitul să  ţină pasul cu ea. Nu e interesată de variaţii exotice, o preocupă rezistenţa bărbatului. Nu vede de ce să te chinui cu acrobaţiile posturii 412, când există poziţia deasupra. Mai ales că-i place să domine şi atunci ea are controlul situaţiei.

Este de neuitat

În materie de tehnică amoroasă este pricepută, chiar şi atunci când nu a studiat Kama Sutra cu creionul în mână. Abordează multe posturi amoroase, preferabil tradiţionale, precum şi mângâieri, muşcături şi zgârieturi uşoare. Aşa îşi exprimă ea pasionalitatea.

Savurează totul fără grabă, conducându-şi iubitul în adâncurile bogate ale feminităţii sale şi pe piscurile ameţitoare către care i se înalţă sufletul. Uimitor este că parcurge amândouă direcţiile în acelaşi timp. Bărbatul care cunoaşte o astfel de dragoste revine fascinat la ea sau, cel puţin, o păstrează în memorie ca pe o experienţă de referinţă.

Se aprinde repede. Câteodată poţi s-o stârneşti doar cu un gest, cu o mângâiere. Şi nu va fi un foc liniştit, ci cu vâlvătăi şi trosnete. Nu te simţi jignit dacă vrea două paturi. E doar pentru că atunci când doarme îşi doreşte intimitate. Când se află într-o dispoziţie potrivită pentru iubire, şi e des, o să treci din patul tău în al ei.

Impulsuri erotice nesăţioase

Iubitul poate să-i sărute sânii şi să-i mângâie, iar ea îi masează penisul cu degetele şi muşchii sexuali. Da, da, chiar se pricepe la vestitele contracţii, iar iubitul va urca împreună cu ea în al nouălea cer.  Odată ce a intrat în ritm, merge în crescendo. Şi va atinge mai multe orgasme, purtându-şi iubitul spre trăiri  despre care unii citesc doar în tratatele erotice orientale.

Îi place să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des. Îi place cunnilingusul şi îşi va răsfăţa iubitul cu amor oral ori de câte ori este posibil. Un secret: începe să trepideze când bărbatul îi atinge clitorisul sau vulva cu degetul mare de la picior. Iubitul poate încerca de asemenea să folosească acel deget şi la subsuoara ei – multe femei Capricorn consideră subsuoara o sursă de plăcere erotică.

De obicei calculată, impulsurile ei erotice sunt nesăţioase. Când ajunge la orgasm vrea să simtă pământul cutremurându-se.  O serie de pălmuţe hotărâte sau o lopăţică de jucărie aplicată cu vigoare pe funduleţul ei înainte de a face dragoste o vor incita peste măsură. Dar să nu crezi că ea va fi cea smotocită. A-şi pedepsi în joacă iubitul o stârneşte erotic. Iar dacă lui îi place, cine să se plângă?

15 Responses to “Femeia CAPRICORN – AMANTA CUTREMURĂTOARE”

  1. oh am rosit….asa precizie mai rar..articol de nota 20 !

  2. Chiar mi se potriveste :)) super!

  3. Felicitarile mele pentru aritcol…da, minunat, intr-adevar!

  4. mai clar de atat nici nu se poate

  5. o daaaa!! ma regasesc (pe jumatate),tre sa inaintez in vrstasi in experienta k sa ma desavarsesc:p

  6. omg….in viata mea n`am mai vazut o asemenea precizie despre….mine…fara ca cineva sa ma cunoasca stie totul :O:O:O:O super tare bafta

  7. Descrierea perfecta!

  8. 🙂 cu adevarat magnific! demn de toata apreciera, desi ma intreb de cat timp ai avut nevoie sa exprimi atatea detalii?

  9. ma regasesc in totalitate. foarte adevarat

  10. Precizie elvetiana.

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: