Secretele FEMEII SCORPION

Ar putea să scrie o carte despre cum trebuie să umble, să vorbească şi să se îmbrace femeia care vrea să seducă un bărbat. Doar un eunuc nu răspunde pasiunii pe care o exprimă ochii şi vocea ei. Fără să rostească o silabă, trupul şi gesturile ei strigă cuvântul „sex” în toate limbile posibile.

Energie cât şapte femei

Când face cunoştinţă cu un bărbat atrăgător ştie exact cum să-l scoată din mulţime şi nu durează prea mult până îl prinde atât de tare, încât el nu mai observă altă femeie. Chiar şi atunci când nu arată ca Miss România, ochii ei mari îl fixează cu o privire magnetică. În momentul acela bărbatul va şti cum se simte un sărman iepure hipnotizat de o cobră.

Femeia Scorpion nu suportă meschinăria. Oriunde ar călători, îi place să ajungă la destinaţie cu clasa întâi, iar tu ai face bine să plăteşti cu zâmbetul pe buze. Dacă te uimeşte relaxarea ei faţă de bani, nu-i arăta asta. Sau tu şi banii tăi veţi uşor daţi uitării.

Are energie cât pentru şapte femei. Îi place să lucreze şi să joace dur. În orice acţiune tinde către exces. Poate fi fascinant, dar obositor. Oricum, nu vei fi niciodată plictisit. Singurul risc e să te simţi depăşit şi să-ţi doreşti o viaţă mai liniştită, mai lineară.

Impotenţă? Cu ea nu există aşa ceva

Scorpioanca ia iubirea în serios. E o creatură a pasiunilor proprii. Şi asta nu se raportează întotdeauna la sex: pasiunea ei pentru viaţă înseamnă în primul rând gustul independenţei. Asta o face realmente irezistibilă, pentru că mulţi bărbaţi ar fi încântaţi să o supună şi să o lege cumva de ei. Însă chiar dacă reuşesc, nu-i vor pătrunde secretele senzualităţii ardente.

În dormitor este pasională, iar aşteptările ei pot părea multor bărbaţi greu de atins. Are prea puţină răbdare cu cei care nu sunt liberi interior sau o lasă neîmplinită. Pe de altă parte, e foarte eficientă cu cei care suferă doar din cauza inhibiţiilor psihologice.

Poate şi chiar face minuni pentru un bărbat impotent – dacă impotenţa e în mintea lui. Nu doar din altruism. După cum vede o asemenea femeie lucrurile, pur şi simplu face ce e necesar pentru a-l ajuta pe el să o împlinească pe ea.

Furia ei e din familia tsunami

Are o minte ascuţită şi o intuiţie remarcabilă. Prea critică şi perfecţionistă, îi ţine şi pe viitorii prieteni, şi pe iubiţi sub îndelungă observaţie înainte de a-i accepta în viaţa ei. Vede motivaţiile de adâncime ale oamenilor, dar cei care vor s-o descifreze pe ea nu prea au sorţi de izbândă.

Atenţie: Dacă este frustrată, îşi poate găsi supapa în răzbunare şi distrugere. Trădată, devine un inamic primejdios. Nu lua o iubită Scorpion în râs dacă nu eşti gata să dea ochii cu furia ei terribilă. Deseori e tentată să se răzbune pe cel care n-a fost demn de încrederea ei. Şi nu vrea doar să-l pedepsească, ci să-l umilească şi să-l degradeze.

Gelozia e cea mai mare problemă pe care o are. Se aşteaptă ca iubitul să-şi păstreze toată admiraţia pentru ea. Găseşte rivali şi intrigi acolo unde nici nu există. La o petrecere, dacă însoţitorul ei petrece câteva minute într-o conversaţie cu o femeie atrăgătoare, e convinsă că aranjează o întâlnire secretă – şi se poartă ca atare. Şi nu e genul care să stea tăcută într-un colţ, ca un lampadar. Îşi va revărsa întreaga mânie asupra lui.

Agonie şi extaz

Când se simte bine se poartă regeşte cu iubitul. Dar are toane şi când o apucă îl şfichiuieşte fără cruţare. Certurile cu ea ating mulţi decibeli. Dacă n-aţi rezolvat cearta până la despărţire, n-o suna a doua zi de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. O să te simţi de parcă ai greşit numărul şi vorbeşti cu o străină.

De un lucru poţi fi sigur: are trăiri foarte intense, este foarte sensibilă şi extrem de loială celui pe care-l iubeşte. Face mari sacrificii pentru cel care-i câştigă afecţiunea cu adevărat. Femeile Scorpion sunt amante loiale care te vor apăra în public, vor lupta pentru tine în condiţiile cele mai proaste şi vor dispreţui ce zic sau cred vecinii. Dar nu te plânge şi nu te dovedi şovăielnic, pentru că atunci se poate întoarce împotriva ta.

Căsătorie? După cum ai ghicit probabil, poate fi un rai sau un iad. Nu există cale de mijloc. Ţine minte – acesta e cel mai extrem semn din zodiac. E o femeie formidabilă. Iar cei slabi de înger ar face bine să se ţină departe.

15 Responses to “Secretele FEMEII SCORPION”

 1. As mai putea adauga dat fiind ca sunt scorpion.

  Da, suntem ‘rele’. Nu ne afisam surprinderea sau sentimentele ci purtam o masca, renegam, veghem si ne luptam pentru ceilalti.
  Suntem mandre de noi, suntem constiente de ceea ce putem, stim sa obtinem ceea ce vrem si nu suntem cineva cu care se poate juca oricine.
  Suntem ascutite si la minte, limba si reflexe. Ne place sa analizam viata, secretele, sa ne ajutam prietenii, sa stim la ce sa ravnim si de ce trebuie sa ne descotorosim.
  Ne e frica doar de noi insine, suntem incapatanate/perseverente, descurcarete si stim sa luam din ceea ce dam -beneficiile.

 2. Perfect adevărat ce spui, Gabriela. Cu precizarea că nNu e vorba neapărat de „răutate”, de fapt Scorpionii au un gen de duioşie copleşitoare, o tandreţe de o intensitate şi devoţiune care se întâlnesc foarte rar. Dar momentele de patimă care ating adâncimi abisale sunt cele când poate izbucni otrava Scorpionului. Cred că nu este răutate, ci o intensitate care scapă de sub control, o intensitate devoratoare, mistuitoare. Iar dacă ceva sau cineva se opune acestei intensităţi frustrarea este pe măsura ardorii, de aceea devine devastatoare.

  Scorpionul este un semn zodiacal al extremelor. Este fascinant. Un semn al transformării totale, de altfel nu degeaba are ca simbol esoteric pasărea Phoenix. Aş putea scrie o carte întreagă despre semnul acesta, pentru mine a însemnat revelaţii şi cutremure care mi-au schimbat viaţa. Am tot întâlnit Scorpioni şi am o lecţie importantă de învăţat de la ei. O să revin şi cu alte articole despre această zodie, o să mai vorbim despre ea 🙂

 3. Draga mea, esti formidabila! Mi-a placut mult! Si m-a flatat, pe alocuri….Deh, orgoliu gadilat de Scorpion! 🙂

 4. Cuvantul „flatare” este mult prea superficial. Este vorba despre o profunda incantare , despre o placere patologica atunci cand citesti aceste randuri despre zodia noastra. O femeie puterinca, exploziva, suava, rigida,,un noian in care se cufunda lucruri antagonice, este un univers al contrastelor, o descifrare imposibilia si inepuizabila. Femeia scorpion absoarbe toata materia vie ce o inconjoara fiind capabila singura de redobandirea alteia noi. Se ridica si stie sa si cada, moare si renaste iar si iar pana cand cei de langa ea se succed pieirii rand pe rand. Este o complexitate absoluta. . si inca ar fi multe de spus, insa niciodata nimeni nu o va putea cuprinde intre niste banale cuvinte.;)

 5. Super articol! Chiar m-a surprins modul in care ma regasesc 😀 Si da,ar fi bine sa scrii cat mai multe articole despre scorpioane:)) si despre zodiile cu care au cea mai mare compatibilitate

 6. Super articol! Ma surprinde modul in care ma regasesc:D Si ar fi ok sa mi revii cu articole pe tema „scorpioanelor”,si a zodiilor cu care au cea mai mare compatibilitate;)

  De ce mi-ai sters commentul? Did I say something wrong??

 7. Salut!
  Am un Scorpion ,nevasta , recasatoriti si eu si ea , financiar stam binisor , totusi nu inteleg nimic din dragostea ei;adica:pare ca ma iubeste insa sunt situatii clare in care intuitia mea imi spune ca m-a inselat , m-a inseala , m-a va insela in continuare,totul cu zambetul pe buze si in total secret;nu stiu nimis despre ea , cu toate ca am incercat sa o urmaresc sa o analizez.E adevarat , as vrea sa am putina liniste, uneori , vreau sa aiba un amant care sa o tina in frau si pentru mine.Va dati seama cam in ce stare sunt.Am uitat:sunt un barbat frumos , inca , sportiv , ea , nu este o tipa ultra sau ceva iesit din comun , este regular,de rand,chiar uratica, mai ales cand se supara, si o face des.Sunt cam satul,poate ca am sa o las,daca nu reuseste sa se calmeze,cu amant cu ce vrea ea.Imi doresc enorm sa fie liniste in familie.

 8. Scorpioancele cele mai tari si sensibile femei.Cu multa rabdare slefuiti si in cele din urma veti da de aur pur!

 9. Sunt nascuta in 17 noiembrie , deci scorpiuta .Ma descriu ca fiind blanda , vesela , dulce ,exagerat de timida , altruista , fidela sotului meu capricorn .

 10. Sunt scorpio si am o relatiue de 13 ani bazata pe incredere. Ceea ce vroiam sa scot in evidenta , este faptul ca nu sunt de acord cu ” gelozia”, nu am foar niciodata geloasa si sper nici sa nu fiu . Gelozia in opinia mea este doar o slabiciune, o neincredere in sine si cel de langa.

 11. Frumos blog.

  Si cand doi scorpio se intalnesc si se indragostesc, atunci sa te tii…
  Eu am ascendent in Scorpion si ma regasesc la perfectie in caracteristicile zodiei, iar cea mai buna compatibilitate o am cu semnele de apa.
  Iata o scena speciala de grafica si versuri intitulata Noaptea Scorpionului: http://sazimagi.ro/noaptea-scorpionului.htm

 12. îmi place la nebunie,90 la sută e perfect adevărat.

 13. Cred cu tarie ca este adevarata femeie a zodiacului! totul dus spre sublim, sau extrem, de la profan, la sacru. trasaturile acestei zodii, ale femeii scorpion, definesc visele oricarui barbat. nu pot intelege cum ar putea displace un asa carcater vreunui barbat! 😀 un subiect nou pe lista mea de „must do” este acum, sa ma casatoresc cu o femeie scorpion! 😀 absolut echilibrate in personalitate, imbinand misticul cu rationalul, certitudinea cu necunoscutul, dezmatul fermecator dus la rang de act artistic cu normalitatea repetitiva. ce este mai grozav decat sa ai ca partener de viata un mic „genie in the bottle”, eticheta perfecta si fermecatoare in societate, dezmat total in dormitor, scut inpenetrabil contra oricarei amenintari, vesnic sprijin moral si sustinator. nu exagerez, femeia scorpion indeplineste toate aceste caracteristici si da o noua definitie „frumosului”. punctul forte: ochii! ( ca sa nu amintesc de proverbialii sani..) . in concluzie, daca le vrei pe toate, ai nevoie doar de o femeie scorpion in viata ta!

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: