Femeia Rac – AMANTA POEZIE

Atitudinea iubitului are o influenţă puternică asupra firii ei sensibile. Dacă el e înţelegător, bun, atent, se deschide ca o floare sub razele soarelui. Dar este foarte uşor s-o sperii cu un cuvânt greşit, o mişcare sau o expresie dură. Dintr-o dată se retrage timidă şi nesigură! Cochilia încrederii în sine se sparge prea uşor.

E totală când simte că o iubeşti

Deşi e receptivă, nu face niciodată prima mişcare. E mult prea timidă şi se teme că va fi criticată dacă iese din cochilie. Trebuie încurajată subtil până se eliberează de inhibiţii şi dă frâu liber imaginaţiei sale erotice. Arată-i că în actul iubirii se poate purta aşa cum simte cu adevărat, încurajeaz-o să răspundă cu gesturile care excită un bărbat şi să-şi accepte firesc impulsurile propriului ei libido.

Poate fi o amantă minunată, pentru că este extrem de senzuală. Bucuria pe care o trăieşte când încep să dispară obstacolele interioare încântă orice bărbat. Când se simte liberă femeia Rac răspunde cu o fervoare care pune pe jar inima iubitului şi îl stimulează să atingă adevărate performanţe. În preludiu adresează-te neapărat laturii ei sentimentale şi accentuat materne, pentru că odată ce te întâlneşti cu această femeie în punctul cel mai intim al sufletului ei, uniunea erotică e mai intensă şi vă înalţă pe amândoi.

Totuşi, ţine minte că pentru această femeie e nevoie să alegi şi locul, şi momentul. Nu te aştepta să vă smulgeţi hainele de pe voi pe bancheta din spate a maşinii. Trebuie să creadă că îţi pasă şi, printre altele, asta înseamnă că tu ai de pregătit un loc unde ea se simte pe deplin confortabil.

Spune-i cât de mult o placi. Contează…

Cuibul ei este cel mai potrivit, pentru că „acasă” e teritoriul unde se simte în largul ei. (Locuinţa ta e bună doar dacă a fost destul de des acolo ca să nu se simtă o străină.) De fapt, când vine noaptea cea mare, te va invita probabil la cină la ea. Numără-ţi stelele norocoase şi uită să calculezi caloriile. Cina va fi minunată,  vor fi lumânări şi muzică bună. Nu fi prea agresiv, totuşi, căci prea multă impetuozitate îţi barează drumul spre dormitorul ei.

Plaja, scăldată în lumina de argint a Lunii este o altă ambianţă care îţi farmecă iubita Rac. Razele magnetice ale astrului care o guvernează o uimesc, zgomotul valurilor o face să vibreze sufleteşte. Asta îi dă puterea să se elibereze de toate inhibiţiile şi să-ţi reveleze o parte a naturii ei despre care n-ai ştiut niciodată – vioaie şi sălbatică şi minunată.

Când se dezbracă în faţa ta pentru prima oară, se aşteaptă să-i spui cât de minunat arată. Femeile Rac adoră admiraţia. Un compliment e la fel de important ca orice alt gest din preludiu şi ştii deja că nu-i va plăcea să o grăbeşti. În iubire, spre deosebire de Olimpiadă,  câştigă cei care se pricep să întârzie, să creeze suspans erotic, să trezească şi să savureze cu încetinitorul cele mai voluptuoase senzaţii, nu cei care iau startul rapid şi bat recordul la viteză.

Ştie să te conducă la orgasmul multiplu

Când femeia Rac începe să-şi piardă din inhibiţii, îi place să privească şi să se joace cu penisul iubitului şi să lase să-i dezmierde în palmă testiculele. Îi place de asemenea să-i muşte uşor interiorul coapselor, sus, lângă zona cu pricina.

Femeia Rac cu adevărat senzuală e încântată să-şi înmoaie degetele în miere sau vin şi să mângâie penisul iubitului până când se întăreşte şi se ridică precum un turn. Atingerea ei e uşoară şi blândă ca a unei frunze care alunecă încet spre pământ.

Degetele ei încep să urce până când „turnul” tremură de excitaţie extatică. În acel moment se opreşte şi îşi lasă partenerul să se autosatisfacă. Alteori va suge încet mierea sau vinul până când iubitul are un orgasm. Cel mai adesea se va opri exact înainte de orgasm pentru a veni deasupra iubitului ei şi a-l conduce spre noi trepte de plăcere şi excitaţie.

Uneori va îmbunătăţi amorul oral cu o aromă anume sau o să insiste ca iubitul să-şi înfăşoare penisul cu ceva comestibil. Gustul de lămâie, tei şi căpşună sunt cele mai potrivite pentru a-i desfăta papilele gustative.

Poziţia favorită? Ea se întinde pe pat şi el o pătrunde din spate. Asta îi satisface modestia înnăscută – nu e necesar să fie văzută când are orgasm – şi enorma dorinţă ascunsă ca bărbatul să se lipească de fesele ei.

Femeia Rac nu este de obicei expusă variaţiilor sexuale extreme. Când este totuşi, apare o faţetă a instinctului ei matern puternic. Din moment ce multe femei Rac consideră că bărbaţii sunt prea duri când fac dragoste, sunt atrase câteodată de propriul lor sex. În acest gen de întâlniri erotice, tind să ia rolul femeii.

One Comment to “Femeia Rac – AMANTA POEZIE”

  1. FFF Adevarat ! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: