Femeia LEU – AMANTA REGINĂ

Când un iubit o dezamăgeşte, nu-i reproşează şi nici nu-l muştruluieşte. Dispreţul ei tăcut este o armă mult mai dureroasă. Nu e nevoie de cuvinte pentru a exprima o dezaprobare regală. Mulţi bărbaţi au fost spulberaţi de dispreţul Leoaicei şi foarte puţini au avut curajul să repete performanţa de a o dezamăgi. Îşi iau banii de chirie şi cioburile de ego şi ies spăşiţi din scenă.

Îşi tratează fără cusur iubitul

Nu te aştepta să vă întâlniţi la mijlocul drumului. E atât de convinsă că orice bărbat e norocos s-o aibă, încât nu vede niciun motiv să-l mai încurajeze şi ea. Îi plac flirturile inocente, expresii ale unui libido liber. Nu aleargă niciodată după un bărbat, e prea plină şi mulţumită de sine pentru a fi agresivă sexual. Ţelul ei e doar să se facă admirată.

Este mieroasă, lascivă, ispititoare şi… leneşă. Pare să ştie din instinct cât de puternic reacţionează bărbaţii la ea. Un simplu gest şi toţi se reped să se supună poruncii sale regale. Este o poruncă, nu o invitaţie, pentru că nu-şi poate imagina un bărbat care ar îndrăzni să o refuze.

Rareori are toane, chiar şi când e îndrăgostită. Dispoziţia ei de bază e optimistă, veselă, nu o interesează introspecţia. Nu are ezitări şi nici remuşcări când vine vorba de dorinţele ei. De ce ar face-o? Ceea ce Leul vrea, Leul ia. Dacă un bărbat devine important în viaţa ei, se poate aştepta să fie tratat regal – cum e şi normal pentru un prinţ consort.

Vitală, nestăvilită, agilă

Are grijă să creeze o atmosferă de splendoare şi frumuseţe în casa ei, unde te întâmpină bunăstarea şi abundenţa. Deşi se îmbrăca foarte provocator, femeia Leu nu intenţionează  să-şi seducă iubitul, ci să-l manipuleze – şi e vorba de o diferenţă semnificativă.

Când vine momentul să-şi dezvăluie farmecele, se dezbracă încet, voluptuos – nu atât pentru plăcerea lui, cât pentru plăcerea ei de a-i observa admiraţia plină de  uimire. Vai şi-amar de iubitul care înţelege asta greşit şi încearcă să o pătrundă prea repede sau cu forţa. Atunci Leoaica îşi arată ghearele!

Nu simte nevoia să fie originală sau creativă în dormitor. La fel ca bărbatul zodiei, tinde spre convenţional şi manifestare directă. Totul e perfect clar, simplu şi bine pentru ea. De ce să împodobeşti crinii? Când i se trezeşte însă pasiunea, devine o iubită sălbatică şi lasă vântăi uşoare şi zgârieturi. Apoi se aşteaptă să fie lăudată pentru măiestria ei. Ştie că este vitală, nestăvilită, agilă – regina pisicilor din junglă.

Lenjerie provocatoare şi lumina aprinsă

În relaţia erotică are tendinţa să domine, dar de obicei se instalează pe poziţie de egalitate cu bărbatul. În preludiu, îi place ca iubitul să-i „mângâie” faţa, urechile şi gâtul cu limba. Îşi doreşte ca el să urce cu limba de la picioare către partea interioară a coapselor. Metoda ei favorită de a face dragoste? Îi permite bărbatului să o pătrundă doar pe jumătate, iar apoi  alternează mişcările cu el, împingându-şi coapsele către el şi cooperând excitată.

Îi place să facă dragoste cu lumina aprinsă, pentru ca iubitul ei să o poată admira şi să-i comenteze formele ei apetisante. Din cauza nevoii aproape irezistibile de a se da în spectacol preferă poziţia în care ea este deasupra, iar bărbatul poate să se uite în sus şi să-i privească încântat trupul. În această poziţie, primeşte satisfacţie înclinându-se în faţă şi permiţându-i iubitului să-i prindă din când în când sânii cu gura.

Pentru ea admiraţia celuilalt este o parte esenţială a vieţii erotice. Întotdeauna îşi alege cu mare atenţie lenjeria, ca să fie cât mai provocatoare când se dezbracă în faţa lui. Femeile Leu poartă des sutiene cu jumătate de cupă care lasă sfârcurile libere pentru a fi tachinate sau chiloţei cu deschizătură, care lasă partea din faţă şi din spate disponibile. Şi nu te mira dacă face fotografii cu Polaroidul chiar în timpul actului erotic şi pune pozele într-un album.

Fără inhibiţii legate de vârstă

Calmul cu care se apropie de sex şi felul pozitiv în care gândeşte despre asta folosesc bărbaţilor care-şi fac griji din cauza virilităţii lor. Ea e atât de sigură că totul va decurge bine, încât de obicei aşa se petrece. Şi de ce nu s-ar petrece aşa? Norocosul ăla face dragoste cu ea!

Leoaicei îi place să simtă în vagin limba iubitului ei şi îşi doreşte ca presiunea şi ritmul să crească până când ajunge la orgasm. Chiar dacă unii bărbaţi preferă să alterneze limba cu degetul, femeia din această zodie vrea doar limba şi se aşteaptă ca bărbatul să fie încântat de fluidele ei erotice. Consideră genul acesta de  amor oral o formă de omagiu ce se cuvine Reginei.

Nevoia ei leonină de a conduce o face să fie atrasă de tineri, pentru că sunt mai înclinaţi să-i ofere adoraţia oarbă, complet încrezătoare pe care o doreşte. În schimb, ea îi învaţă despre eros şi uneori îi face prizonieri virtuali ai iubirii.

6 Responses to “Femeia LEU – AMANTA REGINĂ”

  1. Interesant zodiacul, dar incomplet !
    De ce nu aveti si Sagetatorul?

  2. mda 90 la suta vero…

  3. mda ori suntem regine ori nu….

  4. Sagetatorul nu este pentru ca eu sunt sagetator!:X

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: