Femeia BERBEC – AMANTA AMAZOANĂ

Face dragoste aproape oriunde. Pe capota unei maşini, pe canapeaua de la birou sau într-o cameră de motel. Când ai stârnit-o, nu pierde timpul cu amănunte. Ea nu numai că ştie ce vrea, dar ştie şi cum să obţină ceea ce-şi doreşte. Odată ce a pus ochii pe un bărbat, îl dirijează în mare viteză.

Îi place la nebunie deasupra

Nu-şi ascunde intenţiile, iar intenţiile ei intime sunt minunate. Fanteziile ei secrete preconizează delicii erotice. Este senzuală, feminină şi ardentă. Când se dăruieşte, o face mai mult pentru plăcerea ei decât pentru a iubitului.

Trebuie tratată cu fermitate, pentru a răspunde frontal agresivităţii sale. Nu o lăsa să te manipuleze. Dar odată ajuns la comandă, ia-ţi rolul în serios. Poftele ei sunt lacome, chiar instinctuale, şi are nevoie de un iubit pe măsură. Dacă femeia Berbec nu obţine satisfacţie erotică, va porni în căutare. Soţul sau iubitul care nu face faţă libido-ului ei o va vedea din ce în ce mai rar. Ea are prea multe ocazii de împlinire pentru a se împiedica de un amant apatic.

 

 

Îi place să aibă controlul total asupra fuziunii erotice. În timpul actului amoros, ea este în generaldeasupra. Vrea să conducă efectiv drumul către orgasm. Te poţi aştepta să ţipe, să geamă, să zgârie, să muşte. Dacă nu-ţi pasă de semne, dă-i frâu liber. Dar înainte verifică-i lungimea unghiilor..


 

Adoră ceea ce e interzis

Când femeia Berbec este geloasă e mai degrabă din pricina mândriei rănite decât a posesivităţii. Va avea probabil multe relaţii scurte, dar intense, mânată de senzualitatea ei focoasă. E foarte tristă când nu are niciun bărbat lângă ea. Şi adevărul este că e uşor să rămână singură, căci firea ei aprigă îi nefericeşte uneori pe ceilalţi.

 

O femeie Berbec îl va alege cu foarte mare grijă pe tatăl copiilor ei. Va renunţa la un şofer sau la un funcţionar sexy, în favoarea unui inginer sau avocat lipsit de strălucire. Dar când e vorba de actul erotic, nu mai este atât de calculată. Se bucură enorm de propria sexualitate. Are un mare interes pentru propria ei plăcere. Iată de ce este receptivă la orice metodă care îi poate spori voluptatea.

 

Adoră să facă ceea ce este şocant sau interzis. În general femeia Berbec se plictiseşte uşor, aşa că în viaţa intima poate ajunge la roluri de dominare sexuală. Va folosi curele din piele pentru a-şi subjuga iubitul legându-l de mâini, chiar dacă o să păstreze totul în limitele rezonabile ale jocului. Femeia provocatoare care poartă cizme înalte cu tocuri ascuţite, haine şi mănuşi de piele este, de obicei, o femeie Berbec. Îi place să-şi aţâţe iubitul cu trupul ei, iar când el va reacţiona îi va aminti neîndurătoare că nu are voie să se mişte şi nici să o atingă. Prelungirea unui astfel de preludiu o va face să simtă (deja !) orgasme în cascadă.

 

Dacă te iubeşte şi petrece cu tine nopţi memorabile, atunci tu, tu, bărbat norocos, vei fi multă vreme viaţa ei. Dar ar fi bine să vii la fiecare întâlnire cu ceva nou şi îndrăzneţ. Altfel vei pierde şansa să o vezi pe una dintre cele mai interesante şi pasionale femei din zodiac desfăşurându-şi întreaga imaginaţie erotică.

5 Responses to “Femeia BERBEC – AMANTA AMAZOANĂ”

  1. mda….asa e…:)

  2. asa e, am o amanta berbec, din primul date, pe bancheta sex total, este bestiala, foarte sensuala, te simti super cu ea

  3. Sunt cel mai norocos ca femeia care este langa mine este berbec, fac sex non stop, e atat de tare si se aprinde asa de usor, pana termin eu odata ea deja e la al 6lea orgasm, iar vara trecuta in concediu am facut sex in padure, a fost bestial, am avut semne pe spate 2 saptamani.

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: