ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia PEŞTILOR

Prieteni la cataramă, Jupiter, Uranus şi Luna Neagră sunt chiar în Peşti… Cei trei fantastici primesc un impuls binevoitor de la Nodul Sud în Rac şi Pluton în casa a XI-a.

E important pentru nativi să îmbine partea spirituală cu chestiunile concrete.  Să-şi păstreze fruntea în cer, dar picioarele pe pământ. Nativele Peşti au un fler deosebit şi intuiţia le ajută să acţioneze la ţanc în următoarea perioadă. Chiron le va aduce mulţi ani de acum înainte beneficii spirituale remarcabile. Nativii vor trăi o lungă perioadă de graţie care va continua şi se va îmbogăţi cu când patronul lor, Neptun, se va întoarce în domiciliul propriu.

Femei frumoase, inteligente, subtile, senzuale indiferent de modă şi de greutate, fiinţe de o mare căldură sufletească, nativele Peşti vor avea în această decadă – şi chiar în august şi septembrie – vremuri bune financiar. E posibil de asemenea  ca nativii să facă schimb de locuinţă sau să-şi reamenajeze casa. Vor fi interesaţi de armonia pe care o aduce folosirea regulilor feng shui, nu doar acasă, ci şi în biroul personal.

Pe adevăratele native nu le plângem de bani, iar pe bărbaţi îi vom vedea foarte  preocupaţi de carieră. Cei cu faimă politică vor trage în continuare sforile. Vor face jocurile din culise, păstrându-şi influenţa şi puterea de de decizie. În general nativii vor avea parte de încrederea celorlalţi şi un bun renume. Cu sănătatea nu au probleme nici bărbaţii, nici femeile zodiei, dacă se vor îngriji cu atenţie pentru a evita repetarea unor episoade cronice din ultimii ani.

Cariera poate lua un avânt considerabil, există şansa ca nativii să avanseze profesional, să primească funcţii şi răspunderi importante. La rândul lor vor face numiri de oameni puternici, capabili, tineri, asigurându-şi în felul acesta în mod subtil fidelitate credinţă  şi devotament. Desigur, la fel ca în cazul fiecărei zodii, informaţiile despre zodia natală trebuie combinate cu cele despre zodia în care se află ascendentul persoanei.

Dragostea? Ah, dragostea… nativii Peşti nu au decât să-şi deschidă larg braţele şi vor fi îmbrăţişaţi de iubire. Romantică, pasională, tantrică, mistică. Aşa cum îşi doresc de când se ştiu. Sunt şanse ca în perioada următoare să întâlnească un om pe măsura sufletului lor şi să înceapă o relaţie în care le este împlinită setea de comunicare, de tandreţe şi sublim.

Pentru că merită.

Nativii al căror cuplu trece prin tensiuni au puterea să hotărască dacă merg până la capăt. Conjuncturile astrale îi sfătuiesc să-şi asume repararea unor greşeli şi acordarea iertării adevărate, atunci când relaţia nu mai poate continua. Inima generoasă a Peştilor, compasiunea lor fără egal vor fi de mare ajutor.

Autori: Azaria şi Hestia

2 Trackbacks to “ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia PEŞTILOR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: