ALTFEL DE HOROSCOP:Previziuni 22 iulie-31 iulie pentru zodia SĂGETĂTORULUI

Dragii de ei, nativii au avut momente dificile ani de-a rândul! Pluton i-a pus în situaţii limită, i-a obligat la salturi spirituale, sufleteşti, materiale, dar nicio clipă n-au uitat că Cineva acolo Sus îi iubeşte. N-au uitat de credinţa în Dumnezeu. Acesta este unul dintre marile lor atuuri.

Ambii patroni ai zodiei vor acorda acum compensaţii pentru perioadele dificile. Ambii se află în poziţii avantajoase – Neptun încă în Vărsător, pe casa a III-a, a comunicării,  cu dorinţa arzătoare să se întoarcă după 168 de ani în domiciliul de referinţă, în Peşti; Jupiter aflat deja în Peşti, blocând multe din tendinţele întunecate ale Lunii negre – sadism, fanatism, fugă de realitate, scufundare în lumea drogurilor.

Soarele se află în casa a IX-a, zodia Leului. Înfloreşte credinţa, apare interesul  pentru medicina umană sau veterinară, succes la examene de orice tip, reuşită pe zone publice şi internaţionale, comunicare pe orice cale cu străinătatea, cu prietenii, reluarea unor relaţii de suflet şi erotice care au fost emoţionante.

În acest interval sunt posibile recuperări spectaculoase ale sănătăţii. Ideale se dovedesc metodele calme, naturiste, drenajul limfatic, meditaţia, participarea la activităţile unor grupuri spirituale, yoga, tao, qi kong. Nativii au trăiri sufleteşti profunde, luminoase în această decadă, iar perioada de graţie se prelungeşte mult timp de acum înainte.

La sfârşitul lui iulie şi în următoarele luni, Săgetătorii au mari şanse de izbândă în carieră. Să pornească la asalt, aşadar, fără a sări etapele, conştiincioşi, treaptă cu treaptă. E posibil să aibă colegi invidioşi prin preajmă – au nevoie de multă atenţie şi diplomaţie. E o perioadă în care marile avânturi către risipă şi lux inutil trebuie temperate. Nativi pot învăţa să drămuiască banii personali, să cumpere obiecte de calitate şi din magazine obişnuite, să se scuture de snobismul de a căuta numai lucruri de firmă.

În iubire vor fi la mare preţ momentele de tandreţe şi comunicare, nativii se pot deschide real faţă de noi dimensiuni ale erosului, chiar şi în relaţia de cuplu. Nativii care sunt părinţi să acorde mai multă atenţie educaţiei copiilor, desigur una liberală, aşa cum îi şade bine Săgetătorului. În familie va simţi nevoia de mai multă independenţă  faţă de persoana iubită şi mai multă încredere.

Ce se aude cu banii? Pentru nativi, casa a II-a, cea a segmentului financiar, este în Capricorn, zodie care va fi dominată de prezenţa lui Pluto vreme de 14 ani. Săgetătorii îşi vor revizui poziţia faţă de ban, vor înţelege că e făcut să circule şi să aducă bine celor pe care îi iubeşte, îi respectă.  În săptămânile următoare nu se vor putea plânge de situaţia materială, căci fără să câştige averi, banii vor veni şi din surse la care acum nici nu se gândesc.

Pentru nativii care sunt în sisteme de decizie politică, spirituală, culturală va fi o perioadă fastă, în care deciziile se iau cu mult bun simţ şi multă credinţă, iar energia aceasta benefică li se va întoarce cu prisosinţă în anul 2011.

Autori: Azaria şi Hestia

2 Trackbacks to “ALTFEL DE HOROSCOP:Previziuni 22 iulie-31 iulie pentru zodia SĂGETĂTORULUI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: