ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia CAPRICORNULUI

Saturn este în Balanţă şi în exaltare pe casa a X, a carierei şi a demnităţii publice, iar asta va accentua talentul pragmatic şi eficienţa nativilor.

Munca, activitatea, rolul social pe care şi le-au asumat în ultimii câţiva ani poate au fost criticate, iar Saturn le-a pus nişte obstacole, le-a testat răbdarea, seriozitatea, perseverenţa. Din toamnă, iarnă lucrurile vor intra în normalitate, deoarece Pluton o să-i impulsioneze şi o să le ofere o infuzie de putere pentru a continua ascensiunea în carieră.

Susţinerea pentru profesie va veni de la duetul Jupiter – Uranus în Berbec. Chiar dacă cele două planete vor fi în opoziţie cu Saturn, adevăraţii Capricorni nu au motiv de teamă; dacă nu şi-au ascuns faptele şi au muncit cu devoţiune şi onestitatea de care îi ştim capabili, vor reveni în prim plan, indiferent că sunt oameni de mijloc sau persoane cu autoritate publică, politică.

Banii decurg din aceste activităţi şi vor fi restructuraţi de Pluton, ceea ce înseamnă puterea de a-i distribui membrilor iubiţi ai familiei, dar şi persoanelor  care le cer ajutorul. Acelaşi Pluton îi va ajuta pe  Capricornii din ianuarie să se îmblânzească, iar comunicarea  cu cei din jur va face un salt pe care nici nu l-au sperat, iar oamenii care îi iubesc îl aşteaptă demult.

Iubirea – pentru cuplurile stabile, căsătorite sau nu, tandreţea, pasiunea se întorc ca în vremurile bune. Dintotdeauna sufletul bărbaţilor Capricorn a tânjit după femei puternic motivate, vesele, comunicative, profunde, care să aibă ceea ce există şi în ei, dar nu ştiu să manifeste. Cuplurilor Capricorn – femeie Geamăn şi femeie Scorpion şi nu în ultimul rând Capricorn – femeia Peşte de apă limpede, tandră şi plină de empatie le prevedem momente ferrmecătoare, sublime pentru viaţa în cuplu. Pentru nativii tineri apar conjuncturi şi persoane ce le pot aprinde dragostea şi îi prilejuiesc experienţe care îi fac adevăraţi bărbati şi adevărate femei.

Nativilor din ianuarie le dăm vestea că acest an al Tigrului de metal pe casa lor a II-a, a banilor câştigaţi, resurselor şi recunoaşterii personale, le susţine chiverniseala şi capacitatea de a economisi sume importante în scopuri practice şi nobile. Iar bunăstarea materială va continua şi în 2011 pentru Capricorni.

Sănătatea nativilor e la cote înalte, să evite însă berea rece, geamul deschis la maşina condusă în viteză. De asemenea, să aibă grijă să nu-şi suprasolicite coloana vertebrală şi să renunţe la mesele târzii cu hrana grea.

Femeile Capricorn, născute în decembrie, fac notă aparte. Există riscul unei căderi din demnitate, a bolilor terminale, a destrămării cuplului oficial sau secret. Nativele din acest început de zodie au făcut poate greşeli grave faţă de oameni, au luat decizii care pus pe primul loc orgoliul şi lăcomia financiară. Pe aceste femei din păcate, din nefericire nu le va ajuta nici credinţa în pripă şi nici încercarea de a cădea în picioare. E posibil să fie repudiate de grupuri mari de oameni aşa cum şi ele au repudiat grupuri benefice când aveau nevoie de comunicare.

Autori: Azaria şi Hestia

2 Responses to “ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia CAPRICORNULUI”

  1. Super!!! Cu viteza , azi m-a atentionat Politia-NOROC!!! Si cu geamul la masina am o problema…Asa ca…va pup pe urechea sanatoasa!

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: