ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia BALANŢEI

Nodul Sud se află în casa a X-a, a carierei, Soarele dă o raită prin casa a XI-a, Balanţele au parte de Saturn în exaltare. Nativii vor schimba servicii, activităţi, case, locaţii, vor simţi nevoia să se interiorizeze, să se autoanalizeze, purtarea lor va primi amprenta saturniană.

Patronul Venus, în aspectul său nocturn, este însoţit de Lună. În casa a IV-a, oaspete de vază Pluton. Ehei! Asta aduce transformări radicale, răsturnări de situaţie, redefinire în privinţa relaţiilor de familie, a căminului  şi a sufletului Ultima soluţie înc-o revoluţie? Da, cea mai importantă – revoluţia interioară.

Nativii Balanţă pot fi mai generoşi în parteneriatele pe care le au, dar în cuplu nu vă bazaţi pe fidelitatea lor, Jupiter le insuflă gustul aventurii (în fond Zeus era mereu cu ochii după muritoare), iar Uranus are darul să ia mereu prin suprindere, să modifice situaţia de fapt cât ai bate din palme.

Cuplul acestei planete cu Jupiter este plin de surprize nu întotdeauna plăcute – poate ataca dur şi să se preteze la mistificare, falsă armonie, falsă iubire, falsă încredere.

Nativii care pun cinstea în cui şi acţionează aşa faţă de ceilalţi riscă să primească de la astre după faptă şi răsplată.  Se pot confrunta cu probleme legate de organele pereche, în spetă rinichii, aparatul genital la femei, iar la bărbati scrotul. Pot fi implicate organele caracteristice ale Berbecului  – ochii şi urechile (vertij, otită)

Atenţie la alergii, vor fi apanajul verii. Pentru cuplu atenţie la igiena sexuală şi la protejarea de sarcini nedorite. Trupul îşi păstrează echilibrul dacă stările psihice sunt benefice. Calmul, introspecţia, rugăciunea şi meditaţia sunt foarte importante. Dacă apar totuşi probleme de sănătate se recomandă şi consultarea unor specialişti în terapii naturiste.

În primul decan al zodiei Leului apar semne de criză pentru cuplurile stabile. Dacă nativii acţionează acum sunt şanse de regenerare a comunicării; dacă energia şi motivaţia s-au consumat însă, criza pe care o va traversa relaţia în decembrie va fi mult mai greu de gestionat.

Dorintă Balanţelor de a pleca la drum lung, de a colinda ţări străine poate fi susţinută, rezolvată sau uneori chiar blocată de persoana iubită. Cum ţi-o fi norocul, aşadar …

Balanţele care lucrează în sistem de stat vor traversa momentele de criză generală cu posibilitatea ca din octombrie-noiembrie lucrurile să ia o turnură mai bună, cel puţin pentru ele. Nativii care au două slujbe (gen comerţ, telefonie mobilă, design, teatru) vor reusi să-şi aranjeze veniturile, dar în conditiile în care vor fi solicitati să împrumute  bani unor oameni care susţin că le sunt prieteni sau vor avea de gând să facă  nişte credite ipotecare să se gândească serios, deoarece riscă prea mult să intre în încurcături.

Nativii care au posturi de decizie, autoritate politică, sunt în partidul de guvernământ sau în opoziţie ar fi bine să ţină cont că se pot trezi cu  o notă de plată trimisă chiar de anturajul apropiat. Atenţie, deci, în cine vă încredeţi şi cum vă folosiţi locul în ierarhie. Legile umane pot fi ocolite, dar cele divine acţionează implacabil.

Va fi o perioadă de restructurare spirituală, e momentul să alegeţi ori… ori…. Totul începe de la curajul de a privi în interior, până la capăt, iar  rezolvarea va  veni foarte uşor dacă vă identificaţi şi asumaţi greşelile de acum doi şi jumătate.

Autori: Azaria şi Hestia

2 Trackbacks to “ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia BALANŢEI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: