ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia Taurului

Şi nativilor de aprilie, şi celor de mai, decada le aduce mari şanse de reuşită. De împlinire a unor dorinţe mai vechi, fie personale, fie artistice, care implică un grup sau o comunitate. Se prefigurează succes financiar, naşterea unui copil, o relaţie nouă sau ieşirea dintr-o relaţie stresantă. Sunt auspicii faste pentru carieră şi pentru munca făcută cu pasiune.

Perioada îi obligă pe nativi să-şi rezolve problemele, sprijiniţi de grupul în care şi-au găsit prieteni de suflet şi prieteni spirituali. Conjuncturile astrale din această decadă îi aduc pe scenă şi le regizează situaţii care îi ajută să înflorească şi să primească binemeritate complimente şi încurajări.

Taurul are darul perseverenţei, ştie că fiecare succes, din orice domeniu de viaţă, cere un preţ de timp, energie, implicare şi creativitate. Decada despre care vorbim le face surpriza unor reuşite care înseamnă muncă, dar fără încordarea care le joacă deseori feste. Proiectele lor vor luminate prietenos de Soare şi Lună, ferindu-i de stresuri. Doar se au bine cu mai marii zodiacului!

Tendinţele valabile în următoarele zece zile pentru nativii Taur se pot prelungi de-a lungul întregului august. Efervescenţă, emoţii benefice, erotism delicios, cum numai voluptuoşii voluptuoşilor ştiu să dăruiască şi să trăiască atunci când îşi găsesc perechea pe măsură.

Seniorul cercului zodiacal, Saturn, intră în Balanţă şi face curte specialei Venus, planeta care patronează şi Taurul, şi Balanţa. Aşa că le aduce nativilor Taur intuiţie, putere de muncă, regăsiri sufleteşti, erotice, pasionale, începuturi de zile mari pe noi teritorii de viaţă.

Este un răstimp minunat pentru explorarea unor noi domenii de cunoaştere şi pentru aprofundarea informaţiilor esoterice. Dar lectura şi informarea nu sunt de-ajuns – nativii pot îndrăzni să păşească pe un drum spiritual, de dezvoltare personală şi împlinire a adevăratei lor meniri în această viaţă.

Sănătatea nu ridică probleme nativilor în decada 22 – 31 iulie, dar hidratarea zilnică, mai ales în arşiţa acestei veri, merită atenţie specială. La fel şi plămânii, da, plămânii care adoră aerul curat şi dacă ar avea glas v-ar implora să lăsaţi deoparte fumatul.

Se recomandă mese uşoare, ştim că nu-i chiar lesne pentru pofticioşii nativi, însă este cu deosebire necesar şi sănătos. Aerul marin, plimbările în picioarele goale sunt perfecte pentru nativi, îi regenerează şi echilibrează nu doar fizic, ci şi psihic. Pot să folosească terapii complementare, yoga, tao, presupunctură şi acupunctură. E o perioadă în care pot rezolva  probleme de sănătate.

Jupiter şi Uranus care se întorc în Peşti vor susţine marile relaţii, prietenii şi relaţii noi, precum şi reluarea vechilor relaţii de pe o treaptă mai înaltă de înţelegere şi deschidere a sufletului.  Totuşi e bine ca noile sau mai vechile cunoştinţe să fie privite cu multă atenţie şi discernământ, căci unele dintre ele au oarece resentimente şi invidie şi se pot preta la mici comploturi şi beţe în roate, mai ales dacă nativii Taur sunt pe punctul de a ajunge într-un eşalon superior în carieră.

Oricum, ceea ce se petrece acum este un fel de preambul pentru întoarcerea din ianuarie 2011 a cuplului Jupiter – Uranus. Acum se pun seminţele care pot aduce roade dulci sau amare. Unealta mai mult decât eficientă? Unealta de-a dreptul miraculoasă? Comunicarea şi credinţa adâncă în Dumnezeu.

Autori:  Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: