ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia Racului

Eclipsa din 11 iulie a lăsat urme adânci pentru nativii acestei zodii. Ei au forţa de a munci, de a evolua, dar şi fragilitatea emoţională care îi poate împinge foarte departe atunci când un curent marin ostil îi aruncă pe un ţărm lăuntric neprimitor. Criza sufletească a Mădălinei Manole şi gestul ei disperat sunt o imagine a felului în care nativul se poate împotmoli în propriul hăţiş emoţional. Când Racul nu face faţă testului care îl poate urca pe o nouă treaptă de înţelegere şi cunoaştere tinde să plece oriunde, ca şi cum ar fi venit de nicăieri.

Pluton aflat în casa a VII-a, a cuplului şi a tuturor tipurilor de parteneriat, oferă acum şansa de restructurare a oricărui tip de relaţie. Desigur, asta implică şi riscuri pe care unii dintre nativi nu vor fi poate dispuşi să şi le asume, implică şi tensiuni, şi plăţi karmice nu neapărat duioase. Totuşi  prin atitudine spirituală lucidă, prin iubire, prin asumare a responsabilităţii şi prin credinţă, decada despre care vorbim are şanse reale de a deveni o etapă de progres şi elevare.

Saturn în Balanţă pe casa a IV-a aduce un surplus de spiritualitate în viaţa nativilor, în căminul lor, în preocupările lăuntrice de profunzime. Tot acum Racii vor simţi nevoia să fie mai aproape de părinţi, cărora merită să le acorde mai mult timp, atenţie şi iubire, căci riscul unei boli sau dispariţii neaşteptate este destul de mare. Nu mai amânaţi, aşadar, vizita pe care aţi programat-o demult la ei şi spuneţi-le ce preţioşi sunt pentru voi, ce recunoscători le sunteţi şi pur şi simplu cât de mult îi iubiţi. Ziua de azi, momentul ACUM este singura noastră comoară. Folosiţi-o.

Axa karmică, Axa Dragonului începe să lucreze în favoarea nativilor – îi deschide spre informaţii şi orizonturi noi de cunoaştere şi comunicare. Prezenţa Lunii negre în Peşti pe segmentul spiritualităţii şi al încrederii în Dumnezeu îi  ajută să treacă orice obstacol mai elegant ca niciodată, să planifice lungi călătorii frumoase.

Cât despre sănătate… prezenţa aceleiaşi Luni negre în Peşti creşte riscul de îmbolnăvire căci stimulează tendinţa de a face abuz de medicamente obţinute pe cale chimică şi de a recurge la răzbunări rafinate care se întorc împotriva nativilor şi produc criză de colită, dureri de stomac, un pancreas încărcat şi chiar o scădere uşoară de imunitate.

Racului i se recomandă multă comunicare, el are trăiri intense şi puterea naturală de a empatiza cu ceilalţi, de aceea se poate conecta sufleteşte cu oamenii. Bineînţeles, îi trebuie curaj şi încredere să renunţe la propria carapace, iar în zilele care urmează este mult mai uşor să facă asta. Cu Soarele în Leu până pe 23 august vor simţi nevoia de a râde, de a se bucura, de a-şi împărtăşi iubirea şi erotismul, de a se ruga. Efervescenţa care se trezeşte în acest răstimp îi va face la un moment dat să se întrebe dacă sunt mai mult nativi Rac sau mai mult entuziaşti ca nativii Leu şi inventivi ca cei Vărsător. Iubirea este privilegiată, relaţiile de cuplu – oficial sau neoficial – înfloresc, nativii se înţeleg bine şi cu propriile odrasle, trec printr-o perioadă de foarte bun augur.

Mai puţin cunoscută poate decât căpoşenia Berbecilor, încăpăţânarea Racilor e totuşi la fel de periculoasă. Kiron se află însă în zodia Peştilor, iar nativii Rac sunt stimulaţi să devină mai flexibili interior. Acum pot înţelege că rigiditatea şi orgoliul afectează corpul energetic care aşteaptă şi merită mai multă lumină de la conştiinţa nativului.

Racii cu autoritate publică, politică au nevoie de prudenţă şi luciditate sporită. Nu toate propunerile pe care le primesc vor fi bineintenţionate, nu toate drumurile pe care le au de făcut peste graniţă pentru a primi informaţii sunt indicate.

Nativilor implicaţi în artă, cultură, grupuri de dezvoltare personală eclipsa din 11 iulie 2010 le-a oferit daruri pentru tot parcursul anului: inspiraţie, însufleţire, motivaţie şi putere de a acţiona împreună cu cei care au aceleaşi ţeluri spirituale.

Autori:  Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: