ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia Leului

Leul cel strălucitor a îndurat eclipsa cumva la strâmtoare, datorită casei a XII-a, cea a duşmanilor ascunşi. Chiar dacă nu le stă în fire, să fie atenţi şi în intervalul 22 – 31 iulie la discuţiile pe care le poartă. Să-şi tempereze dramatismul exprimării în momentele de supărare, căci în fiecare nativ doarme un actor măcar de telenovelă, dacă nu de tragedie. Cel mai înţelept este să-l lase să doarmă în perioada ce va urma, căci tendinţa de exagerare în atitudine şi vorbă le-ar aduce numai deservicii.

Există şi alte semne astrale care îi dau de ştire nativului să renunţe la obiceiuri nesănătoase şi la atitudini pripite. Ar fi indicat să le ia în seamă, altfel riscă să primească de la viaţă sancţiuni mai aspre decât de obicei. Sănătatea de pildă este mai vulnerabilă datorită prezenţei lui Pluton şi a Nodului Nord în casa a VI-a.

Aşadar Leii să nu se spetească, la propriu, cu activităţi fizice dificile, muncă sau exerciţii de fitness, deoarece există pericolul să aibă probleme cu coloana vertebrală. De asemenea, să evite orice fel de operaţii chirurgicale în intervalul 22 – 31 iulie, inclusiv operaţii estetice. Atenţie la pedichiură, manichiură, bătături, căci ascuţişul unei simple forfecuţe poate să dea naştere unor probleme serioase.

Viciile legate de alcool şi tutun, excesele alimentare sunt o bombă cu ceas în decada despre care vorbim. Se recomandă hrană uşoară, sucuri naturale, plimbări în natură, exerciţii de yoga, tao, meditaţie. Lecturarea unor cărţi de spiritualitate, filozofie, religie este foarte bună în acest interval, deoarece devine hrană pentru suflet şi detoxifică şi corpul energetic.

Predicţiile pentru decada 22 – 31 iulie sunt valabile pe tot parcursul zodiei Leului, aşadar până pe 23 august. Cu taciturnul şi sobrul Saturn pe casa a III-a, a comunicării, nativii primesc lecţia temperanţei în vorbire. Tocmai ei, expansivi din fire, uneori mai guralivi chiar decât Gemenii. Tocmai ei au de învăţat lecţia modestiei, a discreţiei şi a tăcerii cumpătate. O lecţie grea, dar cu adevărat necesară.

Să se gândească de pe acum la ceea ce îşi doresc să obţină în carieră la toamnă şi pe ce teren vor juca. E posibil ca impulsionaţi de Jupiter şi Uranus în casa a X-a, a profesiei, a evoluţiei la scenă deschisă, nativii să-şi schimbe şefii, locul de muncă, ţara. Cele două planete pot aduce întâlniri cu persoane importante şi susţinere totală în proiecte.

Nativii şi-ar face un serviciu dacă ar renunţa la orgoliul lor caracteristic.  Fie că este vorba de statutul socio-profesional, de carieră sau de relaţii personale, nu li se va îngădui multă vreme de acum încolo să se mai poarte ca nişte lei paralei, fără să ţină cont de ceilalţi, jucându-şi rolul de importanţă exagerată de sine. Din septembrie or să aibă zile bune numai cei care se străduiesc acum să înveţe smerenia.

De asemenea nu sunt de dorit divorţuri ori partaje până în decembrie, nu sunt de dorit gelozii crunte care pornesc de la proiecţia asupra celuilalt a propriilor fapte, nu sunt de dorit cuceririle rapide şi amorul neprotejat. Sentimentele profunde, romantismul, generozitatea afectivă şi efervescenţa erotică merită trăite cu persoana potrivită.

Autori:  Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: