ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia Gemenilor

Nativii năzdrăvani ai zodiacului sunt într-o perioadă de graţie. Jupiter stă umăr la umăr cu Uranus în Berbec, pe casa a XI-a, Soarele jubilează în casa comunicării, Luna le aduce bani întruna, Luna neagră îşi face de lucru prin casa a X-a.

Şi ştiţi care e vestea cea mai grozavă? Datorita importantelor mutaţii astrale care vor ţine afişul anului 2010, predicţiile pentru 22 – 31 iulie îşi prelungesc efectele pentru nativii Gemeni până pe 10 august. Poziţiile planetare de care ne ocupăm în materialul de faţă sunt de cursă lungă, aşadar veţi regăsi informaţii despre cuplul Jupiter – Uranus, precum şi despre prezenţa lui Saturn în Balanţă pentru 2 ani şi 5 luni.

Deocamdată îi încredinţăm pe Gemeni că Axa Dragonului cu Nodul Sud chiar în zodia lor, pecetluit de energia şi informaţiile lui Saturn – care reactivează datoriile şi răsplata existenţelor anterioare – şi prezenţa Nodului Nord cu sigiliul, beneficiile şi expansiunea din Săgetător le face viaţa următoarei perioade cu adevărat palpitantă.

Pot trăi experienţe emoţionante, spirituale, pline de dragoste şi pasiune – este un moment în care descoperirea altui fel de iubire şi erotism le va marca viaţa. De altfel Jupiter oferă cu ambele mâini şi le deschide şanse uriaşe în parteneriate de toate soiurile. Intrând pentru o perioadă foarte lungă în Berbec, pe segmentul marilor relaţii, casa a XI-a, Jupiter înlesneşte cooperarea cu oameni publici şi sau grupuri puternice care au aceleaşi interese cu nativii.

Gemenii îşi vor juca foarte bine cărţile astrale în următoarele zece zile. Vor şti să citească şi să descifreze nuanţat reacţiile celor din jur. Nativii căsătoriţi îşi păstrează echilibrul în cuplu, iar dacă celălalt este în zodia Scorpion, Leu sau Capricorn, indiferent de vârstă, relaţia se reînsufleţeşte erotic şi din punct de vedere al comunicării sufleteşti.

Deşi sunt în general egoişti şi autosuficienţi, Gemenii spumoşi, inteligenţi, cam irezistibili una peste alta, se vor întoarce cu altă atitudine spre perechea lor şi vor surprinde prin deschiderea afectivă şi căldura pe care le-o arată. Nativii care au apucat să gafeze grav faţă de persoana iubită au de făcut eforturi mai mari pentru a-i recâştiga încrederea şi respectul.

Banii vor veni fără mari eforturi şi vor veni constant. Nativii trebuie să aibă însă grijă să se retragă din orice conjunctură în care contează doar aspectul material. Pentru că anul acesta, Dumnezeu, Binevoitorul şi în acelaşi timp Cenzorul suprem, le-a dat semn Gemenilor că a înşela, financiar, emoţional, spiritual, îşi primeşte întotdeauna pedeapsa, iar un Saturn în Balanţă accentuează manifestarea justiţiei divine.

Pe de altă parte nativii cu profesii de autoritate publică, poziţii politice sau de putere economică şi decizională trebuie să evite susţinerea, complicitatea cu grupurile de interese, căci mai ales bărbaţii Gemeni riscă să fie sacrificaţi fără menajamente ori scrupule.

E important ca în perioada 22 – 31 iulie nativii să-şi ia mai în serios sănătatea. Nu umerii, braţele, plămânii – în general mai sensibile, ci cavitatea bucală cu laringe, faringe, corzi vocale trebuie ferite de excese şi îngrijite la primul semn de dezechilibru. De asemenea se recomandă purtarea hainelor din bumbac sută la sută, somnul regulat şi demararea unei diete sănătoase care le va fi de mare folos nativilor care vor să-şi recapete silueta. Prezenţa lui Saturn în Balanţă le dă o motivaţie în plus şi un sprijin substanţial pentru reuşită.

Autori:  Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: