ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia Fecioarei

Ştiai că un nativ Fecioară născut în august este mai aproape ca fire şi atitudini de zodia Leului, iar unul născut în septembrie de zodia Balanţei?
În perioada care urmează Fecioarele de august pleacă la drum cu putere solară vibrantă, cu aplombul şi strălucirea zodiei anterioare, iar uneori sunt mai leonini decât leii înşişi. Marcată de altfel de naşterea Maicii Domnului şi de momentul cosmic al echinocţiului, Fecioara este o zodie complexă, o răscruce de semnificaţie şi energii spirituale.

În perioada 22 – 31 iulie, nativii pot beneficia de zile plăcute, vesele, destinse. Surprinzător dacă luăm în consideraţie felul de a fi al Fecioarelor tipice – sobre, pragmatice, destul de cusurgioaice şi înclinate să-şi ascundă sentimentele, chiar cu riscul de părea insensibile sau blocate emoţional.

Prezenţa Soarelui pe casa a XII-a ocultă nu reprezintă acum un disconfort major şi nu le expune la acţiunea duşmanilor secreţi, aşa cum ar fi putut să se petreacă dacă nu erau protejate şi de un Saturn în exaltare, pe casa a II-a. Marele înţelept le va susţine prin intuiţii, iar Luna neagră din Peşti le ajută să observe detalii şi fineţuri psihologice de mare folos pentru a sesiza care sunt oamenii de ocolit discret, fără să facă în niciun fel valuri. Fără să critice şi fără să se victimizeze ca atunci când sunt nemulţumite, cârcotaşe.

Orice profesie, vocaţie, înclinaţie şi talent ar avea, nativii pot începe în această decadă noi proiecte care se bazează pe informatii noi, domenii noi, parteneri noi, serioşi, profesionisti… Banii câştigaţi din aceste activităţi vin în etape şi sunt cu adevărat munciţi. De altfel activitatea lor va fi apreciată la justa valoare, mai ales că în această perioadă par să împrumute ceva de la Gemeni, zodia care îl are drept patron tot pe Mercur. Sunt mai atenţi cu partenerii de lucru, mai puţin cârcotaşi, mai cooperanţi, diplomaţi şi flexibili. Eliberaţi de Saturn, nativii nu mai impun constrângeri nici pentru ceilalţi, nici pentru propria persoană. Se simt un pic mai jucăuşi, mai creativi. Se vor bucura de apreciere, banii vor veni, dar vor fi foarte munciţi.

Nu te aşeptai ca o Fecioară să acceseze domenii ca – presopunctura, acupunctura, astrologia, este? Dar iată-le în decada despre care vorbim şi până mai spre toamnă, de altfel, capabile să exploreze teritorii noi de cunoaştere, să socializeze intens, să-şi descopere pasiune pentru profesii în care îşi folosesc intuiţia spirituală şi să muncească împreună cu persoane care au experienţă în această privinţă.

Desigur, la fel ca în cazul tuturor celorlalte zodii, previziunile despre Fecioară trebuie citite în paralel cu predicţiile pentru zodia în care se află Ascendentul nativului, căci doar aşa se nuanţează folositor informaţiile prezentate. De pildă  Fecioarei cu Ascendent în Vărsător planeta Neptun îi dizolvă pragmatismul prudent şi îi îmbogăţeşte în această perioadă viaţa cu mister, creativitate şi setea de cerecetare şi practică spirituală.

Luminaţi din spate de Soare, usor dădăciţi de Saturn, sclipitori în actul erotic datorită poziţiei pe care o ocupă Lunea neagră, nativii Fecioară îşi vor descătuşa pasionalitatea şi imaginaţia.

În decada pe care o prezentăm sunt şanse să apară oameni interesanţi, fermecători în viaţa nativilor, iar din octombrie e posibil chiar să întâlnească persoana care le merită pe deplin dragostea, tandreţea şi devoţiunea. Poate fi o relaţie care comprimă etapele de apropiere sau una în care etapele sunt consumate treptat şi care duce la un cuplu de durată.

Nativii căsătoriţi şi cei ce se află într-o relaţie stabilă merită să consulte şi zodiile care corespund Ascendentului fiecăruia dintre cei doi. O atenţie specială cere situaţia în care cuplurile vechi şi-au terminat resursele de comunicare, iubire, bunăvoinţă şi au ajuns la mari tensiuni, nemulţumiri, acuze, violenţe verbale şi fizice. E de dorit să încheie relaţia de comun acord, redându-şi reciproc libertatea şi oferindu-şi reciproc şansa de a recâştiga respectul de sine.

Autori:  Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: