ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni 22 iulie – 31 iulie pentru zodia Berbecului

Soarele a intrat în Leu, semn care îl întâmpină cu torţele aprinse. Ce   încântare pentru Berbec! Energia lui se amplifică, este naturală, binefăcătoare, capabilă să mişte munţii din loc. Viaţa nativului se intensifică şi datorită trigonului incendiar pe care îl fac acum Jupiter şi Uranus. Aceste aspecte sunt însă cu două tăişuri – impulsivitate sporită, răsturnări de situaţie nu întotdeauna plăcute, hotărâri pripite care pot să coste scump. Efectele, deopotrivă bune şi dificile, reverberează până la 1 februarie 2012.

Nativii Berbec desfăşoară o campanie de promovare a proiectelor plănuite în primăvară,  pe care n-au izbutit să le finalizeze. Soarele îi impulsionează şi îi susţine, le aduce intuiţii juste şi şansa de a se descurca onorabil în carieră. În ultimele luni au făcut tot felul de gafe în viaţa de familie şi faţă de colegi. Perioada care începe azi le dă ocazia să vadă mai limpede greşelile de atitudine şi să îmbuneze relaţiile tensionate.

Ştim ce dorinţă îi pune nativului jar sub tălpi în următoarea decadă – să urce, să se afirme, să deschidă o etapă de performanţă în carieră. Şi avem veşti bune pentru el – poate să-şi vadă visul cu ochii dacă va reuşi să gestioneze înţelept prezenţa duetului Jupiter-Uranus. Prin natura lui de Foc-Aer acesta aduce una caldă-una rece, aşa că Berbecul trebuie să-şi tempereze pornirile nesăbuite, să gândească de trei ori şi să vorbească o dată, să măsoare de patru ori şi să taie o dată. E greu pentru un temperament dinamită ca al Berbecului? Da, însă nu e imposibil.

Dacă nativul lucrează în domeniul bursei şi al speculaţiilor financiare, zodia în care ne aflăm îi poate aduce reuşită, dar numai în limitele legalităţii, nu în caz de împrumuturi nerambursabile sau delapidare. Veniturile sunt bune pentru decada despre care vorbim. Vacanţa îl face pe nativ să se gândească la un împrumut. E recomandabil să apeleze la prieteni, nu la bănci, să obţină un termen de înapoiere a datoriei în decembrie şi să drămuiască înţelept suma cu pricina.

Şi sănătatea trebuie luată în serios acum. Berbecul riscă probleme legate de cap, dantură, frunte, ureche sau nas. Cam neglijent şi în general nu prea ascultător când e vorba de doctori şi terapeuţi, e posibil ca nativul să se confrunte cu reactivarea unei boli mai vechi. E bine să aibă grijă ce mănâncă, să renunţe la alcool şi la stresurile inutile. Ieşirea în natură, meditaţia, rugăciunea şi practicile spirituale sunt un balsam care poate face minuni şi pentru trup, şi pentru suflet.

Dar dragostea? Ah, dragostea… cuplurile stabile, oficiale sau neoficializate vor trece probabil prin momente de cumpănă. Tensiunile acumulate de celălalt se datorează uneori chiar Berbecului care a sărit peste… cal în ultimele luni. E posibil ca unii nativi să fi dat frâu liber tendinţei de a domina şi să fi încercat să-şi supună întreaga familie. Persoana iubită face totuşi tentativa de a găsi o soluţie, deşi cuplul ajuns pe teren minat şi exploziile pândesc la tot pasul probleme legate de gospodărie, profesie, comunicare, copii. Pe lângă discuţiile lămuritoare pentru a ajunge la pace şi bună înţelegere, reînsufleţirea vieţii erotice de cuplu este o şansă reală de rearmonizare.

Pentru nativii singuri decada aduce un avertisment – să accepte comunicarea şi să-şi reconsidere atitudinea faţă de sexul opus, deoarece din ianuarie se radicalizează efectele pe care le pot avea egoismul, greşelile, superficialitatea.

Cuplurilor noi, în formare, perioada le aduce tandreţe din belşug, comunicare şi bucuria vacanţei. Un fermecător început de idilă. Iar căldura trepidantă a Berbecului şi Soarele intrat în zodia Leului conspiră benefic pentru a oferi acestor îndrăgostiţi momente de iubire ardentă şi erotism nesăţios.

Autori:  Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: