ALTFEL DE HOROSCOP: Previziuni pentru zodia ta 22 – 31 iulie şi PRIMA SĂPTĂMÂNĂ DIN AUGUST

Pentru majoritatea zodiilor, horoscopul perioadei 22 – 31 iulie 2010 va fi valabil şi în prima săptămână a lunii august. Cum e cu putinţă? Efectele unor conjuncturi astrale nu se sting brusc, ecourile lor se prelungesc în influenţe care pot avea impact asupra vieţii noastre un timp mai îndelungat.

De ce am ales formula previziunilor pentru o decadă, în loc să ne mulţumim la clasica săptămână pe care o descriu alţi astrologi? Şi zodiile sunt împărţite în câte trei decani . Iar un decan este mai cuprinzător, reprezintă o împărţire temporală care ne ajută să înţelegem mai bine ce fel de influenţe astrale se pot manifesta şi cum să le folosim pentru a le transforma în susţinătorii noştri.

Te invităm să citeşti previziunile pentru zodia ta, precum şi previziunile pentru zodia în care ai Ascendentul.  O sinteză din cele două horoscoape ale decadei 22 – 31 iulie are mai multă acurateţe şi descrie nuanţat situaţiile cu care te-ai putea confrunta în această perioadă.

Înainte de previziuni merită să parcurgi şi articolul „Eclipsa de soare a trecut, efectele rămân„. Vei înţelege mai bine contextul general în care apar toate tendinţele planetare despre care vorbim. Iar dacă îţi doreşti o privire cu adevărat de ansamblu, credem că parcurgerea previziunilor şi pentru celelalte zodii este exact ceea ce te-ar ajuta să relaţionezi mai bine cu cei din jur în această ultimă decadă din luna iulie şi în prima săptămână din august.

Eşti nativ Berbec sau ai Ascendent în Berbec? S-ar putea să te intereseze previziunile pentru zodia ta focoasă.

Eşti nativ Taur sau ai Ascendent în Taur? Cred că ai găsi interesante nişte detalii din horoscopul pentru zodia căreia aparţii.

Eşti nativ Gemeni sau ai Ascendent în Gemeni? Eşti curios probabil să vezi citeşti predicţiile care îţi fac alegerile mai sigure.

Eşti nativ Rac sau ai Ascendent în Rac? Horoscopul zodiei tale pentru ultima decadă a lunii iulie te aşteaptă.

Eşti cumva nativ Leu sau ai Ascendent în Leu? Vezi dacă ţi se pare interesant ce previziuni a publicat echipa noastră pentru în următoarele 10 zece zile din iulie şi prima săptămână din august.

Dacă eşti nativ Fecioară sau ai Ascendent în Fecioară, horoscopul zodiei tale o să te incite. Nu trebuie să ne crezi. Verifică.

Eşti nativ Balanţă sau ai Ascendentul în zodia Balanţei? Aruncă o privire peste predicţiile perioadei 22 iulie – 31 iulie. O să ştii mai mult, o să fii mai pregătit.

Născut în semnul astral al Scorpionului sau cu Ascendent în această zodie? Probabil deja intuieşti câte ceva despre următoarea perioadă. Previziunile noastre dau detalii importante, dacă te interesează, merită să le citeşti.

Eşti nativ Săgetător sau ai Ascendentul în zodia Săgetătorului? Predicţiile care te-ar putea interesa sunt aici.

Dacă blazonul tău astrologic este Capricornul sau dacă Ascendentul tău e guvernat de această zodie, previziunile despre tine te aşteaptă cu informaţii folositoare.

Te-ai născut sub semnul Vărsătorului sau ai Ascendent în această zodie? Punem pariu că eşti curios să arunci măcar o privire peste horoscopul acestui sfârşit de lună şi al primelor zile din luna viitoare.

Eşti nativ Peşti sau ai Ascendentul sub semnul lor? Iată şi pentru tine previziunile de care ai nevoie. Spor la citit!

Autori: Azaria şi Hestia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: