Bărbatul RAC – AMANTUL DEVOTAT

Iubitul Rac are nevoie de încurajare constantă. Dacă o primeşte, este de-a dreptul încântător. Îi place să joace rolul de învăţător, iar femeia înţeleaptă îl încurajează să creadă că o iniţiază în adevăratele mistere ale sexualităţii. El înaintează  pas cu pas, explicându-i ce face şi ce ar trebui ea să facă. Să nu-l întrerupi cumva anunţându-l că  ştii totul despre acel lucru sau că, oricum, l-ai mai experimentat cândva. Bărbatul Rac se retrage rapid în carapacea lui, ca să viseze la toate lucrurile minunate pe care le-aţi fi putut face împreună.

Nativul Rac este şi răbdător, şi îndrăzneţ. Şi trebuie să cauţi mult până să găseşti un bărbat care să depăşească o combinaţie ca asta. De la prima sugestie pe care i-o şopteşti ştie exact încotro se îndreaptă – chiar dacă poate să ajungă acolo pe o rută mai ocolită. Lasă-l să preia comanda. Călătoria o să te încânte. În fond, e la fel de plăcut să străbaţi drumul şi să ajungi la capătul lui.

Dovedeşte suprema virilitate

Acest bărbat preferă să idealizeze femeia iubită, dar orice chestiune care îl agresează şi îl perturbă scade şansele pentru un cuplu de durată. Pe măsură ce trece timpul, devine însă mai realist, mai deschis să accepte chiar şi tipul de comportament care la începutul relaţiei l-ar putea contraria. Fii atentă totuşi, în caz că se întoarce brusc la natura sa cusurugie. Este conservator şi tradiţionalist. Dacă nu-l tratezi cu înţelegere şi compasiune, e posibil să se retragă emoţional.

În preludiu acţionează hotărât şi plin de imaginaţie, pentru că este dornic să te facă şi pe tine fericită.  Spre deosebire de acei bărbaţi care cred că suprema virilitate înseamnă să se preocupe în special de propria lor plăcere, bărbatul Rac ştie iubita lui merită toată atenţia. Iar el are puterea de empatie şi puterea de dăruire care îl fac să fie un amant remarcabil.

Are orgasme în degete

Preferă să înceapă ludiul în altă parte, nu în pat. Dacă sunteţi în mijlocul camerei şi vă sărutaţi, te ţine în braţe şi poate să te conducă aşa până în dreptul unui birou şi să te aşeze uşor pe el. De la stimulare cu degetele poate trece la un preludiu subtil cu penisul. O să te tachineze doar, făcându-te să simţi forţa dorinţei sale, iar apoi te va lua prin surprindere în braţe şi te va duce în pat.

Este expert în stimularea clitorisului. Are un dar special pentru această tehnică de preludiu. Preferă să te dezmierde cu mâna şi nu oral, dar simţul lui tactil e atât de sensibil, încât are adevărate orgasme în buricele degetelor. Jocul favorit este să-şi aşeze penisul între sânii iubitei, destul de aproape de gură ca ea să-i lingă uşor vârful. Combinaţia între masajul cu sânii şi atingerile cu limba îi creşte plăcerea. Şi, desigur, o încântă şi pe ea.

Inventează jocuri

Ceea ce ajută un Rac în actul erotic este puterea sa superbă de a-şi aminti. Îşi aminteşte tot ceea ce a făcut vreodată pentru a aprinde pasiunea într-o femeie. Şi din moment ce poartă toată viaţa acele experienţe din tinereţe, în timp ajunge la o mulţime de rafinamente erotice, pline de imaginaţie.

Un alt joc care îi place este amorul „fără mâini”. Se întinde pe pat lângă tine, amândoi sunt dezbrăcaţi şi ţineţi mâinile la spate, iar el face tot ce trebuie ca să te poată penetra. În felul acesta atingeţi un prag înalt de excitare. Senzaţia este şi mai grozavă pentru el,  când totul se petrece în dreptul unei oglinzi pentru a reflecta unele contorsiuni erotice. Uneori îţi poate propune să vă legaţi mâinile la spate, pentru a preveni orice  posibilitate de a trişa.  E încântat că reuşiţi să faceţi dragoste, în ciuda acestui obstacolelor pe care le inventează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: