Horoscopul zilei, marţi 13 iulie

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)   

Inspiraţie

Pe măsură ce-şi continuă preumblările prin însoritul semn al Leului, Luna favorizează din plin dragostea şi plăcerea. Dacă lucrezi cu cei mici, vei observa că reuşeşti să comunici cu ei mult mai bine, iar dacă eşti scriitor sau orice gen de artist creaţia ta vibrează de bucurie. Nu lăsa aceste momente fericite să se risipească. Notează-ţi măcar zece lucruri pentru care te simţi recunoscător şi reciteşte lista în zilele când starea de bucurie ţi se pare departe.

Fiecare acţiune importantă are nevoie de un lider, iar tu pari unul ideal în contextul frământărilor actuale. Mai ales că prietenii sunt gata să te urmeze. Cu atâţia oameni care depind de tine ar fi bine să ai un plan. Nici simţul umorului n-ar strica. Adversarii tăi nu mai au cum să-ţi pună beţe în roate – persoanele care te apreciază au ales să facă front comun cu tine. Dar e bine să fii atent azi la limbajul trupului.

Şi la numerele care îţi sunt cele mai prietenoase azi –  33 şi 37.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)  

Mari responsabilităţi

Te simţi rupt de casă şi familie: apar urgenţe neprevăzute e nevoie de tine la slujbă. Azi şi chiar acum! Nu contează nici dacă eşti în concediu, nici dacă azi e ziua ta de naştere, nu poţi evita responsabilitatea pe care o reclamă poziţia ta la serviciu. Dacă ai cumva şi ghinion cu un şef care te priveşte chiorâş, poţi pune cruce zilei ăsteia. Soluţia ar fi să-ţi păstrezi simţul umorului, făcând haz de necaz, de tot şi de toate.

O să cam ai nevoie de el. Pentru că e posibil să-ţi apară tot felul de obstacole azi. Fă tot posibilul să-ţi stăpâneşti nemulţumirea, chiar dacă cineva mai conservator din fire sau pur şi simplu încăpăţnânat te calcă rău de tot pe nervi. Rezistă tentaţiei să-I răspunzi cu duritate, pentru că rişti să stârneşti un conflict care te-ar putea costa scump.

Chiar dacă îţi vine să te retragi undeva, în umbră, să ştii că nu e o soluţie. Bucură-te în schimb din toată inima de gestul unui bun prieten care îţi poate aminti azi că nu eşti niciodată cu adevărat singur.

Vrei să ştii ce numere sunt de partea ta azi? Simpaticele 20 şi 29.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)  

Fluctuaţii emoţionale

Cu hipersensibila Lună şi imprevizibilul Uranus în opoziţie, azi te poţi aştepta la explozii emoţionale. Evită discuţiile în contradictoriu despre credinţe religioase ori sisteme de valori personale, căci ar provoca probleme de durată. S-ar putea să zâmbeşti cam strâmb azi, dacă eşti nevoit să-ţi petreci prea mult timp în compania rubedeniilor.

Ai totuşi şansa să apară cineva nou în viaţa ta şi să-ţi aducă o schimbare de perspectivă. Planurile pe care le faci azi sunt originale şi înţelepte, iar echipa cu care lucrezi e la înălţime. În discuţiile în care îţi împărtăşeşti experienţa, oamenii vor fi impresionaţi de felul cum descrii lucrurile. Ai putea deveni ambasadorul auto-proclamat al minunatelor idei în care crede grupul tău de prieteni.

Numerele tale norocoase azi sunt 23 şi 32.

RAC (22 iunie – 22 iulie)  

Frustrări şi amărăciune

Azi s-ar putea să dai de necaz şi să te simţi frustrat. Ai grijă să verifici de două ori orice trebuşoară pe care o faci la serviciu: sunt şanse mari ca o chichiţă neglijată să fie detaliul care strică totul. Nici cu banii nu stai mai grozav: rişti surprize neplăcute, nemeritate. Păstrează-ţi calmul şi rezolvă totul în stilul tău de Rac: fără grabă, dar temeinic!

Străduieşte-te să-ţi menţii o atmosferă liniştită şi acasă. Azi poate fi singurul loc ferit de idei aiurea şi oameni ale căror acţiuni se bazează doar pe minte şi nevoia de improviza. Dar s-ar putea să fi nevoit să subscrii la părerile lor şi să le slujeşti interesele. Aşa că reacţionează mai degrabă din minte decât din inimă.

Prietenii se îngrijorează azi de tendinţa ta de a lua totul prea personal. Cei apropiaţi riscă cel mai tare să fie răniţi de vreo eroare de-a ta de judecată.

Numerele pe care te poţi baza azi sunt 20 şi 29.

LEU (23 iulie – 22 august)   

În plină glorie

Luna îţi umple de energie prima casă, cea a personalităţii, făcând să revină totul la normal; te simţi din nou majestuos, încununat de succes. Eşti proaspăt revitalizat, iar încrederea în sine face ca orice obstacol să pară un fleac. Cei din jur remarcă magnetismul şi farmecul tău în creştere, aşadar nu ezita. Cere-le tot ceea ce vrei. Fii tu însuţi! Eşti din nou în plină glorie!

Totuşi una din relaţiile tale cu oamenii riscă să devină tensionată azi când celălalt  vine cu ceva nou, iar tu te trezeşti confruntat cu tot felul de probleme. Foloseşte situaţia înţelept, pentru a-ţi cultiva răbdarea şi compasiunea. Partenerii de afaceri şi colegii o să aprecieze efortul tău de a ajunge la o soluţie de mijloc. Dacă ai nevoie de sfaturi azi, apelează doar la prietenii devotaţi. Toate sunt mai uşor de rezolvat azi dacă abordezi situaţiile cu spiritul tău cald şi generos.

Şi iată că ai chiar nişte numere norocoase – 1 şi 10.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie) 

Calm şi relaxare

Ia-o încetişor astăzi şi lasă Universul să aibă grijă de tine. Se pot petrece lucruri minunate, aşa că nu te agita: evită orice problemă sau situaţie stresantă. E cu deosebire important să fii calm şi relaxat, mai ales dacă eşti la volan sau dacă ai de manevrat vreo maşinărie: e o zi în care accidentele stau la pândă. Fă o pauză şi abia apoi apucă-te de ce ai de făcut cu plăcere şi bună dispoziţie.

Ieşi din cercul îngust al propriilor interese. Ajută-i pe ceilalţi astăzi şi te vei ajuta de fapt imens pe tine însuţi. Este o ocazie minunată să împărtăşeşti şi altora ideile tale originale şi trăznite. De altfel azi ieşi spectaculos din rutină cu soluţiile la care te gândeşti pentru a-ţi pune viaţa în ordine.

BALANŢĂ (23 septembrie – 23 octombrie) 

Baie de mulţime

Luna traversează imperialul semn al Leului şi casa a XI-a din astrograma ta, cea a prietenilor şi colegilor,  te face să te simţi  în mulţime ca peştele în apă. Să ieşi  la o terasă cu gaşca de la serviciu n-a fost niciodată mai plăcut şi mai relaxant, punând stresul de la muncă între paranteze. Bucură-te şi savurează starea.  Un prânz de afaceri este întotdeauna mai eficient decât o şedinţă scorţoasă – se va simţi mai bine că sunteţi o echipă.

Azi aşteaptă-te să-ţi vină idei grozave în cascadă. S-ar putea să fructifici acest imbold creative în domenii la care nici nu te-ai gândit până acum. Locul de muncă e numai bun să-ţi foloseşti acum inspiraţia şi să aduci nişte schimbări promiţătoare. Îţi aminteşti proiectul pe care l-ai tot ocolit? Azi e ziua ideală să îl începi. Felul în care te conectezi intellectual şi emoţional la munca pe care o faci influenţează şi modul cum te descurci cu ceilalţi. Azi îţi poartă noroc oamenii şi lucrurile noi.

La fel de multă şansă îţi aduc azi şi numerele 18 şi 24.

SCORPION (24 octombrie – 21 noiembrie)  

Posibile neplăceri

S-ar putea să te simţi rupt în două: şi serviciul, şi familia trag de tine. O problemă urgentă care te solicită acasă o să te împiedice să-ti îndeplineşti datoria la slujbă. Poate părea o soluţie să cârteşti, spunând că ai treabă de făcut, dar nu te va ajuta la nimic: nu te poţi lupta cu părinţii sau cu soţul (soţia) – o să iasă prost până la urmă… Nu te crampona însă de nici o variantă şi foloseşte orice oportunitate.

Colac peste pupăză o cameră de acasă ori de la serviciu îşi schimbă brusc înfăţişarea şi destinaţia. Ar fi bine să pui la inima lucrul acesta, dar nu eşti atât de detaşat încât să te frământe ideea că cineva apropiat a făcut o fixaţie pentru ceva ce nu-ţi este ţie pe plac.

Azi dorinţa ta de stabilitate e pusă la grea încercare. Prea multă dezordine! Gândeşte-te de două ori înainte de a vorbi. Dar gândeşte-te repede şi creativ dacă vrei ca toate probleme să fie rezolvate până seara.

Numerele tale norocoase de azi sunt 8 şi 10.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 

Luna în Leu

Luna traversează imperialul Leu dar şi casa a noua, a idealurilor şi scopurilor semeţe. Din nefericire, s-ar putea să te confrunţi cu diferenţe de opinie între părerea ta despre propriile forţe şi părerea altora, al căror scepticism îţi poate scufunda corăbiile şi entuziasmul. Încearcă să rămâi cât se poate de obiectiv şi fii receptiv: poţi învăţa lucruri noi, fără să renunţi la proiectele tale.

Azi eşti efervescent intelectual, ai tot felul de idei strălucite şi surprinzătoare. Nu le ţine pentru tine, comunică-ţi inspiraţiile şi celorlalţi. Şi nu te descuraja, nu renunţa. S-ar putea ca oamenii să fie uimiţi de modul tău de a gândi, dar dacă le explicit în continuare vor fi influenţaţi de viziunea ta inovatoare.

Numerele care îţi poartă noroc azi sunt 30 şi 33.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)     

Cine are de primit şi cine e dator?

Luna îşi face de lucru în casa a opta, casa sexului, banilor şi puterii, scoţând în prim plan relaţiile intime şi disponibilitatea ta de a împărţi cu alţii ceea ce ai. Din păcate, s-ar putea să apară nişte confuzii cu privire la distincţia dintre cine este dator şi cine are de primit ceva. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu ajungi la certuri din cauza banilor –  ar fi devastator, iar ziua total .

Colegii îşi arată trăsături neobişnuite şi s-ar putea să nu ai nici timpul, nici energia să te descurci pe noul teren pe care se desfăşoară.  Dacă eşti disciplinat şi te ţii de treburile tale, s-ar putea să ai o zi chiar bună. Dar rişti în acelaşi timp să laşi să treacă pe lângă tine momente frumoase. Dacă simţi azi impulsul de a cumpăra în neştire obiecte, abţine-te. S-ar putea să regreţi mai târziu. Gândeşte oricât de îndrăzneţ, dar cheltuieşte cumpătat.

Numerele 9 şi 18 îţi aduc noroc azi.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)  

Relaţiile sunt preţioase

Luna traversează sentimentalul semn al Leului, iar casa a VII-a, a căsătoriei şi parteneriatului te încurajează să acorzi un plus de atenţie cuplului, prieteniei sau colegilor. S-ar putea să n-ai deloc chef de asta, dar trebuie să conştientizezi că numai acest gen de eforturi menţin relaţiile sănătoase, vii. Zâmbeşte şi aprobă-i pe ceilalţi.  Încurajează-i.

Azi eşti pur si simplu electrizant. Te concentrezi uşor şi ai idei sclipitoare care pot să-l impresioneze chiar şi pe cel mai cârcotaş şef.  Nu renunţa la exteriorizarea atitudinii tale non-conformistă, o să-I inspiri şi pe alţii să fie mai relaxaţi şi mai liberi. Azi e un moment grozav pentru afaceri, deoarece eşti inventiv şi foarte serios în tot ceea ce faci.

Eşti capabil să-ţi canalizezi formidabila energie pe care o ai spre orice chestiune ţi-ai dori să faci.

Numerele norocoase sunt 7 şi 16.

PEŞTI (19 februarie – 20 martie) 

Atenţie la sănătate

Îngândurata Lună îţi activează casa a şasea, a sănătăţii şi seviciului, a dăruirii faţă de aproape. E vremea să acţionezi. Nu neglija nimic din ceea ce ai în grijă: oameni, animale de companie, plante de grădină sau de apartament. Asigură-te că nu le lipseşte nimic, începând chiar cu afecţiunea şi ocrotirea! Şi fii atent la propria sănătate; eşti la fel de preţios şi demn de iubire ca toţi ceilalţi oameni.

Ar fi bine să investeşti într-o afacere pe termen lung banii pe care îi poţi primi azi. Fii deschis către idei noi, sugestii ale altora la o întâlnire importantă care ar putea avea loc după-amiază. Seara târziu relaxează-te şi bucură-te cu tot sufletul de prezenţa jucăuşă, fermecătoare a persoanei iubite.

Numerele tale norocoase de azi sunt 5 şi 14.

6 Responses to “Horoscopul zilei, marţi 13 iulie”

 1. Interesant blogul! succes!
  Daca te intereseaza avem un forum unde poti deschide o rubrica de horoscop cu link catre blogul tau.
  Salutari!
  Ai aici link : http://rainbow.theforum.name/index.php

 2. Trebuie sa te inscrii pe forum (urmezi link-ul pe care l-am postat mai sus) .
  Trebuie sa te valideze administratorul forumului…apoi…e simplu!
  La topicul „Cafeneaua virtuala” poti deschide unul nou unde sa postezi tu!
  La semnatura ta in profil poti pune un link catre blog.Succes!
  Vad ca la gemeni azi sunt probleme! ha ha…eu sunt geaman!

 3. Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: