Horoscopul zilei, luni 12 iulie

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)  

Câştiguri neaşteptate

Starea ta de spirit se modifică, deoarece Luna intră în sentimentalul semn al Leului şi în casa a V-a, a iubirii şi creativităţii. Te simţi bine alături de cei dragi, în special partenerul de viaţă şi copiii, iar astrele sunt de partea ta azi. Beneficii neaşteptate se ivesc din senin, întrucât Uranus şi Jupiter, aflate în semnul tău, sunt binecuvântate de Lună.

La muncă eşti foarte atent, mai cu seamă că cei din jur sunt cam împrăştiaţi. Nu te interesează nimic altceva decât treburile personale. Situaţia generală e ultimul lucru care să te preocupe.  Azi reuşeşti o combinaţie între calităţile minţii şi cele sufleteşti. Ai totuşi tendinţa să fii extrem de ambiţios şi prea aspru cu tine însuţi.

Numerele tale norocoase sunt 10 şi 24.

TAUR (20 aprilie – 20 mai) 

Un start cu încetinitorul

Probabil că te mobilizezi mai greu astăzi, începi dimineaţa în ralanti.  Luna intră în casa a IV-a, domestică, a familiei, aşa că nu-ţi vine să laşi confortul şi intimitatea căminului. Ce mai încolo şi încoace – nu prea ai chef să ieşi din casă şi să mergi la muncă. Totuşi, situaţia e cam vraişte la serviciu şi chiar este nevoie de prezenţa ta – eşti cel de la care se aşteaptă să pună lucrurile pe roate. Respiră adânc şi du-te, că n-ai de ales!

Cineva dintre ai tăi poate să-şi găsească azi slujba pe care şi-o doreşte demult, un prieten sau o rudă are de asemenea ocazia de a începe pe cont propriu o afacere. Fii cu ochii în patru, s-ar putea să apară şi pentru tine o şansă. Nu te pripi însă, pentru început îţi trebuie un plan. Lasă ideilor un pic de timp, să se cristalizeze.

Ai şi numere norocoase azi – 2 şi 10. Foloseşte-le.

GEMENI (21 mai – 21 iunie) 

Pas cu pas

Pentru tine Luna intră în casa a III-a, a comunicării, s-ar putea să ai atât de multe de zis, că nu ştii cu ce să începi. Telefoanele sună întruna, e-mail-urile se aglomerează şi toate reclamă răspunsuri urgente. Abia apuci să-ţi tragi răsuflarea. Stai jos un minut, calm, şi ia-le pe rând, sistematic. Aşa o să rezolvi pe toate.

Lucrezi bine cu cei care sunt independeţi şi originali. Îţi place să te implici în cauze non-conformiste, să promovezi un mod de a gândi modern, îndrăzneţ. Dacă te pasionează şi crezi în proiectul la care lucrezi, eşti gata şi de unele sacrificii.

Acasă toate-s bune şi frumoase diseară, te simţi minunat împreună cu familia. Fă-ţi timp pentru persoana iubită care abia aşteaptă să petreceţi două, trei ore romantice.

Şi încă o veste bună – numerele 5 şi 14 îţi poartă noroc azi.

RAC (22 iunie – 22 iulie) 

Numără fiecare bănuţ

Simţi cumva nevoia să te ocupi de portofel? Nimic mai firesc, Luna intră în casa a II-a, cea a finanţelor personale, stimulându-te să fii atent la resursele de care dispui. Neptun se află în casa a VIII-a, care priveşte banii altora, aşa că s-ar putea să ai neplăcuta surpriză  să întâmpini dificultăţi cu un împrumut bancar, în ciuda faptului că situaţia ta financiară este bună, creditabilă.

Slavă Domnului că azi eşti puternic motivat.  Pui la bătaie multă energie ca să    organizezi şi să programezi bine lucrurile. Ai grijă însă, proiectele se aglomerează şi s-ar putea să fii nevoit să iei de lucru şi acasă. Ţine-ţi firea, fă totuşi pauză şi nu uita de hrana sănătoasă.  Spre seară e posibil să primeşti invitaţie pentru o întâlnire la care te vei simţi grozav.

Numerele care îţi poartă noroc azi sunt 2 şi 11.

LEU (23 iulie – 22 august) 

Norocul vine din senin

Venus cea descurcăreaţă se preumblă prin severul semn al Fecioarei, în casa a II-a, a finanţelor personale, şi e pusă pe şotii. Te va îmbia să cheltuieşti mai mult decât te lasă raţiunea… Natura ta generoasă, încurajată de beneficul Jupiter şi surprinzătorul Uranus, ambele bine aspectate, pune gaz pe foc. Norocul pare să te simpatizeze. În mod normal, dacă eşti înţelept, nu ai probleme financiare în săptămânile care vin.

Azi eşti preocupat de chestiuni care ţin de lumea ta interioară şi vrei să porţi discuţii profunde. Îţi place să fi de folos celorlalţi şi te pricepi de minune să alegi lucrurile bune. Ai fler. Imaginaţia ta prinde aripi şi vorbeşti foarte convingător celorlalţi. N-ar fi exclus să citeşti poveşti copiilor sau să te distrezi cu nişte tineri astăzi. Spiritul tău ludic va fi pe deplin satisfăcut.

Numerele care îţi poartă noroc azi sunt 2 şi 6.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie) 

Întoarcerea în sine

Schimbătoarea Lună se întâlneşte cu Mercur în casa a XII-a, cea a secretelor, a singurătăţii şi îţi cere imperios să găseşti azi timp pentru introspecţie. Rugăciunea şi meditaţia sunt vitale pentru sănătatea ta. Aşadar, lasă loc tăcerii şi ascult-o. Este începutul ciclului lunar în care îţi încarci bateriile. Spiritualitatea este prioritară. Evită persoanele şi locurile neplăcute.

Te simţi motivat şi ai ambiţia să acţionezi ca un conducător de grup sau manager. Îţi doreşti reuşita şi îţi dai cu adevărat silinţa pentru munca pe care o faci. Poţi să te hotărăşti azi pentru a porni o afacere împreună cu cei apropiaţi. Sunt şanse să meargă bine în curând.

Seara s-ar putea să vezi un film sau să citeşti o carte bună. Ai nevoie să scapi de presiunea grijilor cotidiene. Vrei să ştii numerele norocoase ale zilei? 3 şi 12.

BALANŢĂ (23 septembrie – 23 octombrie) 

Refugiere spirituală

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, se află în casă a douăsprezecea, a secretelor şi singurătăţii. Este un bun prilej de retragere întru spiritual. Deşi, probabil, nu prea vei scăpa de iureşul vieţii de zi cu zi, poţi totuşi, acasă, să stingi televizorul şi să te bucuri de linişte. Următoarele săptămâni, însoţite de rugăciunea şi reculegerea de acum, îţi vor arăta că nu ai pierdut vremea şi ai urcat la un nivel superior.

În curând s-ar putea să apară tot felul de propuneri pentru a schimba mai multe în viaţa ta. Fii pregătit. Zilele următoare se prefigurează o călătorie de afaceri în care vei putea intra contact cu câţiva oameni importanţi. Poate că azi te vei gândi serios să începi nişte cursuri sau să te implici în ceva nou, care te pasionează şi te stimulează intelectual.

Numerele tale norocoase de azi sunt 12 şi 21.

SCORPION (24 octombrie – 21 noiembrie)

E vremea prietenilor!

Încântătoarea Venus în Fecioară şi în casa a XI-a, casa prietenilor, cunoştinţelor şi colegilor de serviciu, dă tonul la petreceri şi întâlniri. Dragostea la prima vedere este cap de afiş săptămânile astea… aşa că străduieşte-te să rămâi cu picioarele pe pământ! E o perioadă minunată a anului, întrutotul potrivită pentru a te înscrie într-un club sau pentru a intra într-un grup de amici cu care ai afinităţi, interese şi pasiuni comune.

Azi nici nu iei în seamă chestiunile de suprafaţă. Vrei să atingi miezul problemelor. Să rezolvi doar ceea ce te priveşte direct. Eşti foarte practic şi, dacă e cazul,  colaborezi bine cu ceilalţi. E posibil să te vezi cu prietenii mai spre seară. Ţi-ar prinde foarte bine. Du-te cât mai devreme acasă.

Numerele norocoase sunt 14 şi 15.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 

Finanţele merg spre bine

Generoasa Venus se află în a X-a ta casă, cea a carierei şi a statutului social. Persoane influente din acest punct de vedere tind să te bage în seamă şi să te favorizeze chiar acum. Totuşi, rişti cu uşurinţă – preocupat de ascensiunea socială – să-ţi neglijezi viaţa de familie şi să-i faci pe cei apropiaţi să sufere.

Investeşti multă energie ca să-ţi rezolvi probleme de muncă impecabil. Vrei să fii original, eşti hotărât să eviţi clişeele. Eşti pasionat şi nu te laşi până nu găseşti o modalitate care să-ţi poarte amprenta.  Totuşi acordă-ţi timp şi pentru odihnă. După amiază răsfaţă-te cu un film simpatic, o carte umoristică sau întâlneşte-te cu un prieten cu care te simţi întotdeauna bine. Relaxează-te. Meriţi.

Numerele norocoase sunt 6 şi 10.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie) 

Nostalgia depărtărilor

Acum că planeta iubirii priveşte ca prin lunetă casa călătoriilor tale, poate că e vremea să pleci în vacanţă. Dar ai şanse să găseşti dragostea şi în mediul academic, pe holurile facultăţii sau în săli de curs nefrecventate încă. Nu ezita, alege noul, alege ceva ce nu ai mai făcut. Vei descoperi plăcut surprins că relaţiile cu persoane care nu-ţi seamănă te pot scoate cateva săptămâni din rutina vieţii tale aşa cum o vedeai.

Studiile sau cariera sunt în armonie cu restul vieţii tale. Ai pornirea să fii prea dur cu tine însuţi, dar e perfect să laşi lucrurile să curgă azi şi să te relaxezi pur şi simplu. Conjunctura îţi este favorabilă pentru orice gen de proiect te interesează. Lucrurile par să se desfăşoare de-a dreptul miraculos azi. Seara te vei simţi inspirat şi plin de imaginaţie. S-ar putea chiar să simţi nevoia să scrii. Curaj!

Numerele tale norocoase  azi – 33 şi 42.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie) 

Aşteaptă-te la mai bine!

Semne bune ziua are! Este de aşteptat ca viaţa ta sexuală, dar şi cea materială, să facă un salt reuşit. Ceilalţi par înclinaţi să te ajute, să fie binevoitori şi generoşi. Ai o casă a şaptea – casa cuplului şi a parteneriatelor – bine aspectată, iar influenţa oamenilor care contează  în viaţa ta se va dovedi uimitor de benefică.

După amiază s-ar putea să fii solicitat pentru un schimb de idei şi sugestii  la rezolvarea unor chestiuni de serviciu. Ai o zi nemaipomenită pentru activităţile intelectule, iar comunicarea cu ceilalţi este la înălţime. Îţi place să discutaţi şi să dezbateţi chestiunile care te pasionează.  Ai intuiţii foarte bune şi propuneri ingenioase. S-ar putea să întâlneşti tineri azi, poate chiar să-i sfătuieşti şi să-i ghidezi. Azi ţi-ai putea petrece timpul şi cu cineva aparte, drag inimii tale.

Numerele tale norocoase sunt 8 şi 26.

PEŞTI (19 februarie – 20 martie)  

Dragoste şi armonie

Relaţiile tale de suflet se bucură din plin de iubitoarea Venus în Fecioară şi în casa VII-a, cea a parteneriatului. Dragostea şi armonia sporesc pe măsură ce soţul sau soţia, prietenii şi colegii cei mai buni găsesc împreună cu tine un tărâm solid, fertil, al înţelegerii. Dacă eşti singur şi ai pus cumva ochii pe cineva, acum e mpmentul potrivit să-ţi dezvălui sentimentele şi bunele intenţii. Se pare că toţi cei pe care-i întâlneşti azi sunt simpatici.

Inclusiv potenţialii sau actualii asociaţi. Aveţi toate şansele să vă înţelegeţi de minune. Oamenii te admiră azi pentru vioiciunea mentală şi pentru intuiţia ta.  Chestiunile pe care le ai de făcut azi se bazează pe ideile tale inspirate. Aşa că îndrăzneşte până la capăt. Seara o să ţi se facă dor să te vezi cu persoana iubită. Relaţiile afective sunt mai profunde şi mai intense azi.

Numerele tale norocoase sunt 7 şi 25.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: